Singurele imagini cu Margherita din Clejani în noaptea cu pricina! Ce a făcut și ce spunea cu doar câteva ore înainte de accident

Publicat: 25/05/2020 | 09:02
Singurele imagini cu Margherita din Clejani în noaptea cu pricina! Ce a făcut și ce spunea cu doar câteva ore înainte de accident

Cu doar câteva ore înainte de a provoca accidentul în urma căruia a rămas, pentru 30 de zile, fără permisul de conducere, Margherita de la Clejani era în formă maximă, ceea ce nu suprindea pe nimeni, cu atât mai mult pe cei care îi urmăresc postările pe pagina de Instagram.

Margherita se asortase ”la mov”, plasându-și – cu ajutorul aplicației – și niște ochelari imenși, iar mesajul ei a fost cât se poate de sugestiv și referitor la o dorință a vedetei.

”Vreau sa-mi iau elicopter !🤪”, scria Margherita de la Clejani, pe pagina sa de Instagram, înainte de provoca accidentul de circulație care a dus și la un scandal de proporții legat de consumul de droguri. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. IMAGINI INCREDIBILE CU MARGHERITA DIN CLEJANI, LA DOAR O ZI DE LA ACCIDENT. DOVADA CĂ S-A „RECUPERAT” RAPID)

Margherita de la Clejani, într-o nouă… prezentare

Margherita de la Clejani i-a spus tatălui ei că nu consumă droguri

Ioniță de la Clejani nu crede că fiica sa a consumat droguri înainte de a se urca la volanul bolidului de lux și de a provoca accidentul intens mediatizat, promițând, totodată, că se va transforma în ”detectiv” și va declanșa o anchetă proprie pentru a lămuri ”misterul” din jurul acestui incident.

Misterul accidentului trebuie lămurit, anunță el, afirmând, totodată, că vor fi auzite ”lucruri” care nu s-au mai spus până acum. Tatăl Margheritei spune că fiica sa l-a asigurat că nu a consumat niciodată droguri.

”Ancheta este pe rol. Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată. Nu a fost nicio maimuţă în maşina lui Marga. S-a întâmplat un accident şi vreau să ştiu cum s-a întâmplat accidentul ăsta. Mi-a spus clar. Nu am consumat niciodată niciun drog”, a mai declarat Ioniţă de la Clejani, potrivit România TV. (VEZI ȘI AICI: MARGHERITA, LA ÎNCHISOARE?! CÂȚI ANI RISCĂ DUPĂ CE A FOST PRINSĂ LA VOLAN SUB INFLUENȚA STUPEFIANTELOR. POLIȚIA…)