Margherita, la închisoare?! Câți ani riscă după ce a fost prinsă la volan sub influența stupefiantelor. Poliția…

Publicat: 24/05/2020 | 09:16

Margherita de la Clejani riscă să ajungă la închisoare. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, iar artista riscă să stea cinci ani după gratii după accidentul rutier pe care l-a provocat sâmbătă.

VEZI AICI: MARGHERITA A RECUNOSCUT CE A LUAT ÎNAINTE DE ACCIDENT. “EU ȘTIU CĂ SUNT NIȘTE PASTILE DIN FARMACIE”

Margherita, fiica Viorică și lui Ioniță de la Clejani, ar putea petrece potrivit legiilor în vigoare cinci ani la închisoare în cazul în care va fi găsită vinovată pentru că s-a urcat la volan sub influeța substanțelor interzise.

În urma accidentului provocat de Margherita, Poliția a anunțat că “în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”.

Margherita și tatăl ei, împreună la sediul Poliției Rutiere

La scurt timp după ce a provocat incidentul rutier, Margherita, care riscă să ajungă la închisoare, a ajuns la sediul Poliției rutiere împreună cu Ioniță de la Clejani.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ioniță de la Clejani și pe fiica lui pe holul instituției. Probabil că, înainte de începerea audierilor, cunoscutul artist a dorit o scurtă întrevedere, pe hol, cu unul dintre oamenii legii și cu Margherita.

Schimbul de replici dintre cei trei este de-a dreptul halucinant. Din câte se pare, Ioniță ar fi știut că Margherita ar consuma unele substanțe interzise, dar care n-ar fi fost depistate de ”DrugTest”. În schimb, ar fi fost descoperite altele, de care acesta n-ar fi știut. După ce a fost ”prinsă la înghesuială”, Margherita a recunoscut în fața celor doi ce a ”consumat”.

NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE DIN FAȚA CASEI CLEJANILOR! VIORICA A ÎNJURAT UN REPORTER CA LA UȘA CORTULUI ȘI A ARUNCAT CU O CUTIE DE LAPTE ÎN EL

Margherita riscă să ajungă la închisoare. Discuțiile din sediul poliției

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: ”De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: ”Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA DE LA CLEJANI

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: ”Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”