Primele imagini după accidentul provocat de Margherita de la Clejani

Publicat: 23/05/2020 | 12:23

Sâmbătă dimineață, pe bulevardul Gheorghe Șincai din București, Margherita de la Clejani a devenit personaj principal într-un scenariu halucinant, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit, în exclusivitate, primele informații de la fața locului. (CITEȘTE ȘI: CE RISCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI DUPĂ CE A FOST DEPISTATĂ POZITIV LA VOLAN ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE)

Vedeta se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit.

În astfel de condiții, vedeta a fost condusă la INML, iar în urma testului efectuat a reieșit că este pozitivă… la heroină.

Bolidul de lux al Margheritei de la Clejani – la ”accidente ușoare”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – imagini cu bolidul de lux al vedetei, ”șifonat” în urma impactului. Mașina Margheritei a fost transportată la ”accidente ușoare”, pentru ca specialiștii să facă toate verificările care se impun în urma unor astfel de evenimente rutiere.

Potrivit surselor noastre, Margherita de la Clejani a fost depistată pozitiv cu heroină, un drog extrem de periculos, care provoacă, rapid, dependență.(VEZI ȘI AICI: COMPORTAMENTUL BIZAR AL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, ÎNAINTE SĂ SE URCE LA VOLAN SUB INFLUENŢA SUBSTANŢELOR INTERZISE. CE FĂCEA LA 5 DIMINEAŢA. VIDEO)

Bolidul de lux al Margheritei de la Clejani

Comunicatul transmis de oamenii legii: ”Gesturile necontrolate…”

Polițiștii de la Rutieră au insistat, în cuprinsul comunicatului, asupra ”comportamentului necorespunzător” și asupra ”gesturilor necontrolate” ale Margheritei de la Clejani, specificându-se și că a fost deschis un dosar penal. Margherita a fost testată și cu alcooltestul, dar rezultatul a ieșit negativ.

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii. (NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...