Ce riscă Margherita de la Clejani după ce a fost depistată pozitiv la volan în urma unui accident de circulație

Publicat: 24/05/2020 | 14:15
Ce riscă Margherita de la Clejani după ce a fost depistată pozitiv la volan în urma unui accident de circulație

În această dimineață, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, numai că totul s-a desfășurat apoi conform unui scenariu complet neașteptat.

UPDATE – ora 14.15 – Polițiștii de la Rutieră i-au suspendat permisul pentru 30 de zile Margheritei de la Clejani în urma accidentului pe care l-a provocat în București, iar cercetările continuă. Poliția a anunțat căîn cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”.

Comportamentul vedetei li s-a părut suspect polițiștilor care au ajuns la fața locului pentru a efectua primele cercetări în urma accidentului, iar aceștia au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Surpriza a fost maximă, vedeta fiind testată pozitiv la… heroină.

Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, vedeta a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă a străzii. Acum, Margherita de la Clejani riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. (CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV. MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A SCOS MAIMUȚA LA PLIMBARE! APOI S-A LĂUDAT PE INSTAGRAM)

Ce spun experții: ”Apar tulburări de comportament”

Experţii transmit că modul în care conduce un şofer drogat este asemănător cu cel al unui şofer care a consumat alcool.

Sorin Ene, pilot profesionist, spune că „apar tulburări de comportament, factori negativi, cum ar fi: nu mai distingem bine culorile semaforului. Ești tentat ca și consumator de droguri, la volan, să mergi cu viteza foarte mare pentru că totul în jurul tău ți se pare că se mișca foarte lent”.

La rândul său, Bogdan Gheorghe, medic la Agenția Națională Antidrog, avertizeză că „s-a identificat faptul că mai mult de 90% dintre respondenți au confirmat că au consumat alcool și au condus mașina și 12% au consumat droguri și s-au urcat la volan!”, potrivit digi24.ro. (VEZI ȘI AICI: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

Citește și...