Margherita de la Clejani, luată peste picior de fani. A vrut să fie dură, dar a fost „taxată” imediat

Autor: A. D.
Publicat: 03/02/2020 | 17:25
Margherita de la Clejani, luată peste picior de fani. A vrut să fie dură, dar a fost „taxată” imediat

Margherita de la Clejani a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări, atât la nivelul feței cât și al părului. Se pare că urmăritorii de pe internet nu au apreciat mereu aceste modificări pe care cântăreața le face și au criticat-o dur. Sătulă de reacții negative, Margherita a postat un mesaj în care a vrut să îi pună la punct pe răutăcioși, dar nu a avut efectul scontat.

Chiar dacă de obicei, Margherita nu ascultă ce spune gura lumii, în urma abundenței de reacții răutăcioase pe care le-a primit, a hotărât să răspundă cârcotașilor cu o replică scurtă și dură, însă a eșuat și tot ce a realizat a fost că a primit un val nou de hate. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ARE IMPRESII DE MARE DIVĂ ȘI ESTE DISPERATĂ SĂ ATRAGĂ ATENȚIA! CE FOTOGRAFIE A URCAT PE INSTAGRAM. “URÂTĂ POZĂ!”)

Margherita de la Clejani a postat pe rețelele sociale un mesaj menit să îi oprească pe răutăcioșii care s-au luat de faptul că în ultima perioadă cântăreața s-a hotărât să folosească destul de mult perucile. „Pentru heateri (n.r. hateri). Sunt tank și blondă și brunetă și roz”, a scris Margherita.

Mesajul și-a pierdut din greutate imediat ce internauții au observat greșeala de scriere pe care artista a făcut-o. Aceasta a transformat „hateri” în „heateri”. Astfel, comentariile care au venit au fost mult mai dure ca cele precedente și reacțiile mai agresive. (VEZI ȘI: CUM ÎNCEARCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI SĂ ATRAGĂ ATENȚIA, DE CÂND S-A FĂCUT MARE DIVĂ. O VEZI ȘI NU O MAI RECUNOȘTI!)

Un urmăritor mai binevoitor i-a explicat Margheritei care a fost greșeala pe care a făcut-o. „Încălzitori? Heat: căldură. Hate: ură. Hateri!”, a transmis acesta.

În apărarea Margeritei a sărit repede mama ei. Viorica de la Clejani și-a încurajat fiica și a lăsat și ea un comentariu: „Nu te pune cu prostul, că are mintea odihnită!”

Citește și...