Acasă » Exclusiv » Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident. “Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident. “Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

De: C. C. 24/05/2020 | 00:01

Ziua de sâmbătă a fost una nu prea fericită pentru familia Clejanilor. În cursul dimineții, Margherita a provocat un accident rutier, în urma căruia a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală, pentru că avea un comportament suspect. Ulterior, s-ar fi descoperit că ar fi condus sub efectul substanțelor interzise. Pe holurile Poliției, tânăra a fost băgată ”în ședință” de celebrul ei tată. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile halucinante. 

La scurt timp după ce a provocat incidentul rutier, Margherita a ajuns la sediul Poliției rutiere împreună cu Ioniță de la Clejani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ioniță de la Clejani și pe fiica lui pe holul instituției. Probabil că, înainte de începerea audierilor, cunoscutul artist a dorit o scurtă întrevedere, pe hol, cu unul dintre oamenii legii și cu Margherita.

Schimbul de replici dintre cei trei este de-a dreptul halucinant. Din câte se pare, Ioniță ar fi știut că Margherita ar consuma unele substanțe interzise, dar care n-ar fi fost depistate de ”DrugTest”. În schimb, ar fi fost descoperite altele, de care acesta n-ar fi știut. După ce a fost ”prinsă la înghesuială”, Margherita a recunoscut în fața celor doi ce a ”consumat”. Cu privirea ferită de ochelari de soare și sprijinită de zid, Margherita, care părea destul de ”răvășită” de evenimente, a răspuns cu greutate întrebărilor adresate. (NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE DIN FAȚA CASEI CLEJANILOR! VIORICA A ÎNJURAT UN REPORTER CA LA UȘA CORTULUI ȘI A ARUNCAT CU O CUTIE DE LAPTE ÎN EL)

Discuțiile din sediul poliției

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: ”Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: ”Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: ”Spune-mi ce?”

Margherita:Cevalcem” (?!?)

Ioniță: ”OK”

Ce spun farmaciștii despre “medicamentul” invocat de fiica lui Ioniță&Viorica din Clejani

Reporterii site-ului nr. 1 din România au cerut părerea specialiștilor. După discuția purtată cu trei farmaciști, am ajuns la concluzia că pastilele pe care Margherita susține că le-a consumat nu există în nomenclatoarele de specialitate. Mai mult decât atât, la o simplă căutare pe Google se poate constata că nici în mediul online nu apare acest ”medicament”, oricum ar fi ortografiat. (VEZI ȘI: CE RISCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI DUPĂ CE A FOST DEPISTATĂ POZITIV LA VOLAN ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE)

Margherita a recunoscut ce a luat înainte de accident

Comunicatul autorităților!

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA DE LA CLEJANI)

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Margherita a fost „băgată în ședință” de Ioniță

Margherita, replici bizare!

După audieri, tânăra părea pur și simplu răvășită. Motiv pentru care tatăl ei a refuzat, la început, să o lase să ofere vreo declarație. Ioniță de la Clejani nu a avut însă succes, iar Margherita a oferit niște replici cel puțin bizare la întrebările jurnaliștilor. (NU RATA: ÎI ARDE DE MIȘTOURI! IONIȚĂ DIN CLEJANI, MESAJ HALUCINANT CĂTRE O JURNALISTĂ, DUPĂ ACCIDENTUL FIICEI SALE: „MERG LA O ÎNTÂLNIRE. EȘTI LIBERĂ?” )

Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Polițiștii discută cu Margherita, aflată încă la volan după accident

Reacția lui Ioniță de la Clejani

”Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit!

Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor?!

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. Până să ajungă la dezintoxicare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa în mai multe rânduri. A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...