Îi arde de miștouri! Ioniță din Clejani, mesaj halucinant către o jurnalistă, după accidentul fiicei sale: „Merg la o întâlnire. Ești liberă?” VIDEO

Autor: Daria Popa
Publicat: 23/05/2020 | 19:11
Îi arde de miștouri! Ioniță din Clejani, mesaj halucinant către o jurnalistă, după accidentul fiicei sale: „Merg la o întâlnire. Ești liberă?” VIDEO

Vestea că Margherita din Clejani a produs un accident serios în Capitală a venit ca un fulger în showbizul românesc. Cu toate acestea, la ieșirea din Secția de Poliție, părinții vedetei nu au părut prea afectați de cele întâmplate, iar Ioniță din Clejani s-a pus pe făcut miștouri. 

Ioniță de la Clejani nu pare prea afectat de cele întâmplate în urma accidentului produs de fiica sa, Margherita din Clejani, ci mai degrabă pare pus pe miștouri și haz de necaz.

CITEȘTE ȘI – CE RISCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI DUPĂ CE A FOST DEPISTATĂ POZITIV LA VOLAN ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE

Așa se face că la ieșirea din Secția de Poliție, acolo unde se întorsese pentru că uitase actele, cunoscutul artist a avut un comportament șocant în fața jurnaliștilor care au venit pentru a-i pune câteva întrebări. Astfel, atunci când a fost întrebat de ce s-a întors la Secție și dacă se duce acasă, după toate cele întâmplate, Ioniță de la Clejani i s-a adresat unei jurnaliste într-un mod halucinant.

„De ce v-ați întors?” l-a întrebat aceasta.

„Mi-am uitat actele” a răspuns Ioniță din Clejani, cu zâmbetul pe buze și vizibil relaxat în urma celor întâmplate.

„Acum mergeți acasă?” a continuat jurnalista.

 „Merg la o întâlnire. Ești liberă?”

Răspunsul acesteia a fost unul rapid și vehement: „Nu”, după care Ioniță, dezamăgit, a urcat în mașină și a plecat, dar nu înainte de a spune ultimele sale cuvinte: „Nu vă faceți probleme, da? Hai, vă mulțumesc pentru atenție”. 

NU RATA – IONIȚĂ DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE MARGHERITA A FĂCUT, AFLATĂ SUB INFLUENȚA STUPEFIANTELOR, ACCIDENT. “VREAU O…”

Margherita din Clejani, declarații halucinante în fața jurnaliștilor

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Citește și...