Margherita din Clejani, ironie fără precedent la adresa Mirelei Vaida, din cauza Vulpiței de la Acces Direct: „Sus cultura”

Autor: Daria Popa
Publicat: 23/05/2020 | 20:14
Margherita din Clejani, ironie fără precedent la adresa Mirelei Vaida, din cauza Vulpiței de la Acces Direct: „Sus cultura”

Margherita din Clejani a devenit în ultimul timp din ce în ce mai excentrică și se pare că nu se lasă cu una, cu două! Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani are păreri despre tot ce se întâmplă în România, așa că nu are nicio reținere să le afișeze. 

Pe contul său de Instagram, Margherita din Clejani s-a apucat, în urmă cu ceva timp, să-și șocheze fanii. La un moment dat, artista s-a arătat a fi extrem de revoltată pe „cultura” promovată la televizor, așa că a lansat un atac dur la adresa Mirelei Vaida.

CITEȘTE ȘI – IONIȚĂ DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE MARGHERITA A FĂCUT, AFLATĂ SUB INFLUENȚA STUPEFIANTELOR, ACCIDENT. “VREAU O…”

Margherita a ironizat una dintre postările moderatoarei de la Acces Direct, în care le spune fanilor să telenovela cu Vulpița face audiență pentru că oamenii sunt cei care o vizionează, zi de zi. Fără să stea pe gânduri, Margherita a făcut un print screen la postarea Mirelei Vaida, după care l-a postat pe contul său de Instagram, alături de un mesaj dur.

„Trăiască POPORUL ROMÂN, SUS CULTURA” a fost mesajul tranșant postat de Margherita din Clejani, pentru Mirela Vaida și emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Ce studii are fiica Clejanilor

Deși a fost mereu considerată „ o fată rea și fără educație”, așa cum se exprimă internauții în mediul online, atunci când vine vorba de ea, Margherita le-a adus părinților săi și foarte multe bucurii. Puțini sunt cei care știu că, la capitolul învățătură, Margherita din Clejani nu a excelat, dar nici nu a fost codașă!

NU RATA – CE DECLARA MARGHERITA DIN CLEJANI, CU O ZI ÎNAINTE DE PRODUCEREA ACCIDENTULUI SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE: „VREAU SĂ-MI IAU…”

Marga a picat BAC-ul la prima încercare, însă a doua oară a fost cu noroc. După aceea, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani s-a ambiționat și s-a înscris și la o facultate, pe care a terminat-o cu nota 10, după care a făcut chiar și Masterul. Nu în aceeași situație se regăsește și fratele său, Fulgy, pentru care BAC-ul a fost o adevărată povară.

„Nu este nicio tragedie că n-a luat Fulgy bacul, nu e singurul copil. La geografie a picat el”, a declarat bruneta, în emisiunea lui Dan Capatos, acum ceva timp.

Citește și...