Ce declara Margherita din Clejani, cu o zi înainte de producerea accidentului sub influența substanțelor interzise: „Vreau să-mi iau…”

Autor: Daria Popa
Publicat: 23/05/2020 | 19:34
Ce declara Margherita din Clejani, cu o zi înainte de producerea accidentului sub influența substanțelor interzise: „Vreau să-mi iau…”

Cu doar o zi înainte de a provoca accidentul din Capitală, Margherita din Clejani era pe val! Fiica lui Ioniță și a Vioricăi a făcut o mărturisire-șoc în mediul online, prin care și-a luat prin surprindere toți fanii. 

Pe contul său de Instagram, Margherita din Clejani le-a arătat tuturor că viața din America a schimbat-o complet. Artista s-a transformat într-o divă de Hollywood și cu greu mai poate accepta ideea că a dus un trai în România. Ei, așa se întâmplă când ți se schimbă percepțiile…dar să revenim la subiectul zilei – accidentul produs de Marga, în Capitală.

CITEȘTE ȘI – CE STUDII ARE, DE FAPT, MARGHERITA DIN CLEJANI. NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA: „NU ESTE NICIO TRAGEDIE”

Cu doar o zi înainte de accidentul provocat în Capitală, Margherita din Clejani se dădea în stambă, pe Instagram. Și nu, nu oricum, ci cu ajutorul unor declarații șocante.

Marga a pozat pentru rețeaua de socializare cu un filtru bizar, cu perucă mov și ochelari de soare, dar ceea ce a atras atenția tuturor a fost descrierea aleasă de artistă, la fotografia postată. „Vreau să-mi iau elicopter !?” a scris Margherita, în dreptul imaginii.

Margherita din Clejani, testată pozitiv cu heroină

În această dimineață, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, numai că totul s-a desfășurat apoi conform unui scenariu complet neașteptat.

Comportamentul vedetei li s-a părut suspect polițiștilor care au ajuns la fața locului pentru a efectua primele cercetări în urma accidentului, iar aceștia au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Surpriza a fost maximă, vedeta fiind testată pozitiv la… heroină.

NU RATA – MARGHERITA A PĂŢIT-O RĂU DUPĂ CE A FĂCUT ACCIDENT, SUB INFLUENŢA SUBSTANŢELOR INTERZISE! REACŢIA OFICIALĂ A POLIŢIEI. CE O AŞTEAPTĂ DUPĂ ESCAPADA MATINALĂ

Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, vedeta a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă a străzii. Acum, Margherita de la Clejani riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citește și...