Viorica din Clejani, prima reacție după ce a înjurat jurnaliștii ca la ușa cortului și i-a udat cu lapte și un furtun cu apă: „Le-ați fi dat cu toporul în cap”

Autor:
Publicat: 24/05/2020 | 21:18
Viorica din Clejani, prima reacție după ce a înjurat jurnaliștii ca la ușa cortului și i-a udat cu lapte și un furtun cu apă: „Le-ați fi dat cu toporul în cap”

La numai câteva ore de când fiica ei a produs un accident în Capitală, ieri, Viorica din Clejani a avut o reacție cel puțin șocantă în fața jurnaliștilor adunați în fața casei sale. Artista a aruncat cu o cutie de lapte într-o reporteriță și mai apoi a udat-o atât pe aceasta, cât și șoferul și cameramanul prezenți la fața locului, cu un furtun de apă. 

Viorica din Clejani a avut o primă reacție după ieșirea nervoasă de ieri, din fața casei sale. Artista a publicat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare în care le spune fanilor săi că orice ar face copiii ei, mereu îi va apăra și că există lucruri mai grave pe lumea asta, decât accidentul provocat de Margherita.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. CUM S-A FILMAT MARGHERITA DIN CLEJANI ÎN COMPANIA IUBITULUI, CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTE DE A PRODUCE ACCIDENTUL DIN CAPITALĂ. FANII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE

Viorica de la Clejani sare în apărarea Margheritei

Cu toate acestea, cântăreața nu și-a prezentat scuzele pentru ceea ce a făcut și chiar i-a îndemnat pe curioși să-și vadă de treburile și de viața lor.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…

NU RATA – SCANDAL-MONSTRU ÎN CASA CLEJANILOR, DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA! VECINII AU FOST ÎNGROZIȚI DE ȚIPETE: „I-A DAT ȘI VREO PALMĂ”

Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet” , a scris Viorica într-o postare pe Instagram, în urma celor întâmplate ieri.