Ioniță din Clejani sare în apărarea Vioricăi, după ce a aruncat cu lapte în reporteri și i-a udat cu un furtun: „E o mamă ca o leoaică”

Autor: Daria Popa
Publicat: 23/05/2020 | 21:04
Ioniță din Clejani sare în apărarea Vioricăi, după ce a aruncat cu lapte în reporteri și i-a udat cu un furtun: „E o mamă ca o leoaică”

Astăzi, la numai câteva ore de când Margherita din Clejani a produs un accident destul de urât în Capitală, mama acesteia, Viorica din Clejani, a avut un comportament șocant în fața jurnaliștilor ajunși în fața casei lor. 

În urma informațiilor apărute în presă, legate de faptul că Margherita a fost testată pozitiv cu substanțe interzise, Viorica din Clejani a răbufnit. Atunci când jurnaliștii au ajuns în fața casei lor din Clejani, artista a aruncat cu o cutie de lapte într-o reporteriță, după care a udat-o pe aceasta, dar și pe cameraman și șofer, cu un furtun cu apă.

CITEȘTE ȘI – PRIMELE IMAGINI DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA DE LA CLEJANI

Ioniță din Clejani sare în apărarea Vioricăi

Ioniță din Clejani nu a putut rămâne indiferent atunci când a văzut că imaginea familiei sale este pusă în pericol, iar pentru click.ro, artistul a oferit declarații prin care să justifice comportamentul soției sale. Ioniță din Clejani a mărturisit că Viorica își apără copiii așa cum poate mai bine și din această cauză nu a putut suporta valul de jurnaliști care ajunseseră în fața casei lor din Clejani.

NU RATA – CE RISCĂ MARGHERITA DE LA CLEJANI DUPĂ CE A FOST DEPISTATĂ POZITIV LA VOLAN ÎN URMA UNUI ACCIDENT DE CIRCULAȚIE

„Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit”, a spus artistul, pentru sursa citată.

 

Citește și...