Lidia Buble și-a etalat formele la soare, iar internauții au reacționat: ”Cum era vorba aia…”

Publicat: 25/05/2020 | 13:44

Lidia Buble rămâne un punct de reper  – muzical și vizual – incontestabil în showbizul autohton, iar în ultima perioadă își prezintă în mediul online și o altă… latură, aceea de divă care știe să pozeze și să se pună în valoare de fiecare dată.

Că astfel de fotografii dau naștere și unor comentarii critice e de înțeles. Subiectivismul joacă rolul său, unii dintre fani ar dori să o vadă pe favorita lor cât mai îmbrăcată & sobră, alții ar solicita exact contrariul. De unde și concluzia că Lidia, indiferent de ipostaza în care va apărea, nu-i va mulțumi pe toți.

”La Piscină”,  scris Lidia Buble în dreptul fotografiei, etalându-și trupul care se păstrează într-o formă de invidiat. Fără a mai vorbi despre ziua însorită prinsă de vedetă, de albastrul predominant și de ținuta albă pe care a ales-o, întinsă pe șezlong.

”Cum era vorba aia… Ce-o fi, mamă cand mă-ntind?”, a fost unul dintre comentariile primite de Lidia în dreptul fotografiei. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, FOC ȘI PARĂ, DUPĂ CE S-A SPUS CĂ S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION: ”NU O SĂ DAU APĂ LA MOARĂ”)

Lidia Buble

Lidia Buble, răsfățată, apreciată, criticată…

Chiar dacă primește și foarte multe critici pentru că ”urcă” pe paginile se socializare fotografii în care apare foarte… dezgolită de complexe, Lidia Buble nu le ia în serios și își continuă seria imaginilor provocatoare.

La un moment dat, un vizitator al paginii sale de Instagram a considerat că Lidia exagerează, scriind că și-a schimbat părerea despre ea. ”Păcat,aveam alta parere despre tine”, a fost mesajul trimis către vedetă. Iar aceasta a oferit un scurt răspuns: ”Că eu nu port costum de baie sau…? 😂🤦‍♀️😂”

Dar trebuie menționat și că există foarte multe aprecieri primite de Lidia Buble, iar un alt internaut a spus că vedeta ”joacă într-un film interesant” și are o atitudine ”de divă” care trebuie apreciată.

”Imi place mult atitudinea ta de diva. Continua. Te privesc cu placere. Joci intr-un film interesant si ti se potriveste. Esti tot mai dezinvolta, felicitari. La pachet cu vocea din dotare atitudinea ta face furori”, a scris vizitatorul paginii de Instagram a Lidiei Buble. (VEZI ȘI AICI: LIDIA BUBLE, MAI ACIDĂ CA NICIODATĂ LA ADRESA CELOR CARE O CRITICĂ DIN CAUZA NASULUI: “DACĂ MAI SPUI CEVA…”)

Citește și...