Lidia Buble, foc și pară, după ce s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion: ”Nu o să dau apă la moară”

Autor: Liana N.
Publicat: 04/02/2020 | 14:28

După ce s-a spus că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, colegul de platou al lui Dani a avut o reacție neașteptată. Imediat după, și Lidia Buble și-a dorit să spună lucrurilor pe nume. 

Lidia Buble a reacționat, după ce Răzvan Simion a făcut declarații neașteptate, în direct, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cum că relația lor nu ar mai funcționa. Zvonurile sunt întărite și de faptul că cei doi nu s-au mai afișat de ceva timp împreună, Sărbătorile petrecându-le, de altfel, separat. De curând, gurile rele au spus că între cei doi nu ar mai fi totul numai lapte și miere, iar spusele lui Răzvan întăresc, cumva, speculațiile existente în spațiul public.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…” a spus Răzvan, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, săptămâna trecută. De aici, până la zvonurile legate de faptul că cei doi nu mai formează un cuplu nu a mai fost decât un singur pas. Sătulă de reacțiile răutăcioase ale internauților, Lidia Buble a postat mai multe instastory-uri pe contul său de pe rețeaua de socializare, în care a mărturisit că nu o să dea apă la moară și nici nu o să ofere un răspuns cu privire la relația pe care o are cu Răzvan Simion.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară” a spus Lidia Buble, pe contul său de Instagram. Deși sunt împreună de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion nu i-a cunoscut încă familia iubitei sale. Pentru că sunt 11 frați în familie, părinții le-au interzis tuturor să aducă acasă iubiții sau iubitele. Acest lucru se va întâmpla doar în momentul în care vor fi la un pas de căsătorie. Lucru valabil atât în cazul Lidiei Buble, cât și în cazul fraților și al surorilor sale.

”Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă” a mai adăugat vedeta, în declarațiile sale.

Lidia Buble nu a afirmat și nici nu a infirmat faptul că ar exista o ruptură între ea și prezentatorul TV. Asta în timp ce, așa cum vă spuneam, Răzvan a fost destul de evident într-o declarație, din timpul emisiunii sale, săptămâna trecută.

Fanii celor două vedete au început să-și pună semne de întrebare cu privire la relația lor. Toată lumea se așteaptă ca Răzvan Simion să o ducă la altar pe Lidia Buble, însă rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în viitor.

Citește și...