Partenera lui Ciprian Marica este nostalgică cu privire la vremurile fericite din trecut. Ce a publicat Ioana Marcu în urmă cu puțin timp

Autor: L.N.
Publicat: 25/05/2020 | 15:18

Scandalul amoros care l-a avut ca protagonist pe fostul fotbalist Criprian Marica a fost dat uitării în doar câteva săptămâni. Ioana Marcu, partenera acestuia, se pare că deși a decis să îl ierte, încă suspină la imaginile fericite de altădată ale familiei.

Ioana Marcu, mama celor doi băieți ai lui Ciprian Marica l-a iertat pe international pentru infidelitatea sa din august 2019. Aceasta a vrut să arate că este o femeie puternică, care își susține bărbatul și familia, indifferent de ce se întâmplă.

Cu toate acestea, tânăra rezidentă pare că privește des în albumul cu amintiri fericite al familiei. Ioana a răsfoit recent câteva imagini de la un eveniment important al familiei. Aceasta a decis să publice o imagine în care poartă un zâmbet larg, inocent și cu adevărat fericit, zâmbet pe care, de altfel, nu l-a mai afișat de mult în postările sale pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus

Imaginile care au stârnit vâlvă

Ziar de Cluj a difuzat o înregistrare video din august 2019 în care apar fostul internațional Ciprian Marica – care are o relație de cinci ani și doi copii cu Ioana Marcu – și Ana Muntean, o tânără de 31 de ani, măritată cu Florin Muntean, fiul fostului șef al Transgaz, ieșind din camera unui hotel din Cluj-Napoca. Înfășurat doar într-un prosop, Marica încearcă să-l convingă pe Muntean să meargă să discute în altă parte. Până la urmă, din cameră și-a făcut apariția și tânăra, iar reproșurile din partea soțului au început să curgă.

CITEȘTE ȘI: Anca Țurcașiu a făcut-o și pe asta! Imaginea care i-a lăsat mască pe fani: ”Le amestec după inspirație!”

Cum s-a apărat Ciprian Marica

La scurt timp după apariția în mass-media a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu nora fostului șef de la Transgaz reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare. Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv. ”Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui.

Citește și...