Ciprian Marica atacă din nou. Ce anunț important a făcut fostul fotbalist, în ciuda scandalului amoros

Autor:
Publicat: 14/05/2020 | 16:13
Ciprian Marica atacă din nou. Ce anunț important a făcut fostul fotbalist, în ciuda scandalului amoros

Ciprian Marica este din nou în centrul atenției cu un anunț. De această dată fostul mare internațional a lăsat deoparte viața sentimentală și arată că este axat total pe un proiect profesional, de mare importanță pentru sportiv.

Ciprian Marica este finanțatorul echipei de fotbal Farul Constanța. De mai bine de un an fostul fotbalist se dedică relansării pe piață a acestei stea căzute de ani buni.

CITEȘTE ȘI: Cristina Ich, umilită complet de un blogger pe internet: ”Începi să crezi că ai citit cărțile alea. Asta deși tu scrii ca o analfabetă”

Fostul internațional român a preluat Farul în urmă cu aproximativ un an și jumătate, din postura de patron, și a reușit, alături de staff-ul său, să salveze clubul de la retrogradare, însă a recunoscut de multe ori că nu are puterea financiară de a duce mai departe acest club.

„Ne dorim un proiect pe termen mediu și lung, iar eu nu vreau să fiu patron, ci unul dintre pilonii clubului, alături de Primărie, CJC și alți investitori privați. Vă asigur că am cele mai bune intenții și vom fi transparenți în privința bugetului, care va fi postat în amănunt pe site-ul clubului. Sunt realist, îmi doresc să jucăm în Liga 1, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul, și voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare”, spunea Ciprian Marica anul trecut într-o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI: În stare de șoc, Loredana Chivu a vorbit pentru prima dată despre scandalul cu bolidul incendiat: “Trăiesc un coșmar”. Decizia luată de anchetatori pentru inculptă

Ieri, pe pagina de Instagram a lui Ciprian Marica a apărut o fotografie cu stadionul Farul Constanța, la descrierea căreia fostul fotblist a scris: ”Suntem pregătiți să ne întoarcem…”, semn că sportivul este axat în întregime acum pe realizarea profesională, lăsând deoparte scandalul amoros în care a fost implicat de curând.