Anca Țurcașiu a făcut-o și pe asta! Imaginea care i-a lăsat mască pe fani: ”Le amestec după inspirație!”

Publicat: 25/05/2020 | 15:03

Anca Țurcașiu are 50 de ani, dar nici pe departe nu se vede! Ba chiar zilele acestea a postat o fotografie în care apare ceva mai sumar îmbrăcată, iar internauții au rămas fără cuvinte.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL PE CARE ANCA ȚURCAȘIU L-A FĂCUT DUPĂ 23 DE ANI DE CĂSĂTORIE

Vedeta are o siluetă de invidiat, pe care, de altfel, și-o etalează de fiecare dată când are ocazia. „Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice. Mănânc multe salate, brânzeturi, legume şi fructe. Spre exemplu, dimineaţă mănânc două felii de pâine, brânză, o roşie sau un castravete şi beau o cafea.

NU RATA: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!

Între mese,o banană sau un iaurt, iar la prânz, o salată cu urdă sau orice altceva am prin frigider. Îmi place să fac tot felul de combinaţii, să experimentez, aşa că amestec alimentele după inspiraţie. Seară, la fel, mănânc ce găsesc prin frigider”, a spus Anca Ţurcaşiu pentru publicaţia Taifasuri.

Anca Țurcașiu, despre scena de amor cu iubitul ei

Anca Țurcașiu a povestit, pentru emisiunea „E OK! să fii vedetă?”, de la OK!TV, un pasaj întipărit în memoria cinefililor, cel din „Miss Litoral”. Acolo, Anca apare goală, într-o scenă de amor cu iubitul ei.

AFLĂ ȘI: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!

”Imaginează-ţi, în ’90, în tot griul ăla, ce era pe Magheru, la Scala în faţă, un afiş de 6 metri! Am crezut că-mi cade capul. Eram prietenă cu Ioan Luchian Mihalea, cu el am mers la premieră să mă ţină de mână, pentru că am tremurat ca varga. A fost groaznic să accept că voi vedea pentru prima oară ce am făcut – pentru că atunci nu vedeai, erau nişte altfel de camere, acum poţi vedea ce ai făcut, să te reglezi la dubla următoare, dar atunci nu era aşa şi am avut nişte emoţii infernale.

Astăzi, când văd filmul, îmi place foarte mult, mă amuz şi am depăşit un pic sentimentul acela. Dar niciun actor care se vede pentru prima oară pe ecran nu e foarte mulţumit de el, pentru că ai impresia de fiecare dată că puteai să faci mai bine decât le-ai făcut în secunda aceea”, a spus celebra actriță.

Citește și...