Irina Rimes a petrecut cu fetele (celebre) și a sfârșit… sub masă

Autor: C. C.
Publicat: 15/05/2020 | 23:26

Mai multe vedete din showbiz-ul românesc au ținut să sărbătorească sfârșitul stării de urgență. Ana Baniciu, Raluka, Sandra Izbașa, dar și Irina Rimes au făcut party în sufragerie de ”Revelionul relaxării”, iar jurata de la Pro TV a ajuns sub masă… la propriu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. 

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare de la cheful din sufragerie al vedetelor. (NU RATA: DOVADA CĂ IRINA RIMES A TRECUT PESTE DIVORȚ! AU APĂRUT PRIMELE IMAGINI CU NOUL IUBIT AL VEDETEI PRO TV)

Conform informațiilor care au însoțit imaginile cu pricina, joi seară, Ana Baniciu, Raluka, Sandra Izbașa și Irina Rimes au organizat o chermeză în sufragerie, pentru a celebra sfârșitul stării de urgență sau ”Revelionul relaxării”. ”Terenul de joacă” al fetelor a fost noul apartament al Anei Baniciu.

Cel mai confortabil loc

Din câte se poate observa și în imagini, buna dispoziția a fost la ea acasă. Chiar dacă nu au consumat deloc cantități mari, după cum afirmă sursele noastre, la un moment dat, jurata de la Pro TV a ajuns sub masă, la propriu. În glumă, asemenea unei pisici care se cuibărește într-un loc sigur, Irina Rimes s-a ”instalat” confortabil sub masa din living. De precizat că Irina Rimes a ajuns sub masă de bună voie.

Din câte se pare, pentru cântăreață, sub masă a fost cel mai confortabil loc din care s-a putut uita liniștită la televizor. Mai mult decât atât, Irina Rimes le-a explicat prietenelor ei motivul pentru care a ales să stea sub masă, acolo unde, de obicei, ajung „consumatorii de top”. (VEZI ȘI: IRINA RIMES PRIMEȘTE RECLAMAȚII DE LA VECINI PENTRU GĂLĂGIA DIN APARTAMENT! CUM S-A SCUZAT ARTISTA)

Irina Rimes s-a „instalat” sub masă

Irina Rimes, afectată de criza provocată de coronavirus

Ghinioanele par că se țin scai de Irina Rimes. După ce că a început anul 2020 cu stângul – în noaptea de Revelion a fost nevoită să amâne un concert, din cauza problemelor de sănătate – acum criza noului coronavirus se pare că a ”lovit-o” în plin. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi anulat mai multe contracte care însumează aproximativ 70.000 de euro. (NU RATA: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…)

Irina Rimeș, una dintre cele mai apreciate cântărețe

A divorțat în 2017

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus, numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, declara artista într-un interviu mai vechi. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES ȘI-A SCHIMBAT COMPLET LOOK-UL. FANII DE ABIA AU RECUNOSCUT-O)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...