Topul vedetelor care fac plajă în cele mai sexy poziții. Pe ce locuri sunt Delia, Lora, Bianca Drăgușanu ori Loredana Chivu

Publicat: 25/04/2020 | 23:34

Apropierea verii și visul de a sta la plajă ajută pe toată lumea să treacă peste perioada de autoizolare la domiciliu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, anticipează ”încălzirea” și vă oferă, în exclusivitate, un nou clasament senzațional  – TOPUL vedetelor prinse… în cele mai sexy ipostaze, la plajă. Lipsite de inhibiții, divele și-au arătat formele, iar rezultatul este răvășitor. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT)

Este normal ca atunci când ajungi pe plajă să te dezbraci nu numai de haine, ci și de complexe. Iar când în prim-plan se află vedete, totul se transformă într-o adevărată ”aventură” pe care o savurează cei prezenți în jurul lor. Costume de baie minuscule, topless, picioare lungi, bine ”lucrate”, sâni impetuoși care atrag privirile și zâmbete fermecătoare.

Dar există, bineînțeles, și situații… speciale, sexy-divele din showbiz fiind imortalizate în poziții cel puțin… delicate, iar imaginile prezentate în extraordinara GALERIE FOTO sunt cu atât mai incitante.  (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Fiecare vedetă are atuuri incontestabile

Un astfel de TOP nu este ușor de întocmit, evident, mai ales că fiecare ”concurentă” prezentă în acest clasament al vedetelor prinse în cele mai sexy poziții pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l aduce la distanță de un singur click, are atuurile ei incontestabile. Fie că este vorba despre Xonia, Andrea Bănică, Valentina Pelinel sau Flore Saladilis. Iar lista este lungă și incredibil de ofertantă.

Prin urmare, ”luptă” strânsă, dusă până în cele mai mici amănunte vizuale, iar departajarea s-a făcut, cum se mai spune, la fotofinish. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZII NOȘTRI ÎN TIMP CE SE IUBEAU ÎN LOCURI PUBLICE)

Tot timpul au ce să arate, dar mai ales acum…

Ce au în comun Loredana Chivu, Brigitte Sfăt și Cosmina Păsărin? La o primă vedere, cineva ar putea să afirme că nu există nicio legătură în afara contactului permanent cu lumea mondenă. Dar nu este chiar așa, fiindcă și aceste trei vedete ocupă poziții importante în topul de azi. Iar alături de ele au fost surprinse într-o postură uluitoare pentru privitori și Gabriela Cristea, Roxana Vancea, Marinela Avădanei, Raluca Ogică și Cristina Pană.  (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA CU „CAMELTOE”. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

S-au răsucit, s-au așezat cum au putut mai bine pentru a profita, din plin, de razele soarelui, au trecut de pe o parte pe alta, și-au masat trupurile cu loțiuni de bronzat. Dar până la a ofta, ușurate, au ajuns și într-o poziție super-sexy, fără să își dea seama că vor fi imortalizate, iar fotografiile respective vor face senzație.

Asta au pățit și Anda Adam, Lariss, Elena Gheorghe și Crina Abrudan. Fiindcă nu poți ști niciodată, vedetă fiind, de unde te pândește ochiul curios al aparatului de fotografiat. Dar este drept că frumoasele în cauză au senzualitatea la purtător, așa că, indiferent de poziția în care sunt surprinse, arată… trăsnet. (VEZI ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Bianca Drăgușanu, Delia Matache și Ilinca Vandici, imagini de impact

Delia Matache face furori de fiecare dată când urcă pe scenă, show-urile ei fiind mostre de spectacol total. Dar Delia ”întreține atmosfera” și atunci când face plajă, iar locul ocupat în acest TOP prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este binemeritat. Bianca Drăgușanu și-a obișnuit admiratorii nenumărați cu fotografii care sunt apreciate prin like-uri și emoticoane fără număr, iar în ceea ce o privește pe Ilinca Vandici nimeni nu poate aduce argumente în… defavoarea vedetei.

Tocmai de aceea, accesarea GALERIEI FOTO de astăzi este inevitabilă, mai ales că sunt păstrate, deocamdată, ”la secret” și alte dive din lumea mondenă. Toate postează pe Instagram sau pe Facebook, apar – mai nou, în condițiile izolării la domiciliu – pe TikTok, dar iată-le și într-un TOP de neuitat, spre încântarea nedisimulată a tuturor privitorilor.  (NU RATA: TOP 50 – VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE)

Citește și...