TOP 50 – Vedete din showbiz-ul românesc cu cele mai mari silicoane. Despre unele dintre ele, nici nu știa că au implanturi. Pe ce locuri sunt Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Antonia și Andreea Mantea

Publicat: 25/10/2019 | 09:00

Cu două săptămâni în urmă, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat un senzațional Top 40 al… sânilor naturali din România. Au putut fi admirate, într-o galerie foto ”fierbinte”, vedete precum Cristina ICH, Roxana Vancea, Lavinia Pârva, Maria Constantin, Inna, Elena Gheorghe sau Andreea Bănică. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)  Însă vedetele din showbizul autohton au apelat, de foarte multe ori, și la chirurgia plastică, dorindu-și să apară în fața fanilor cât mai bine ”dotate” în ceea ce privește bustul. Astăzi vă oferim un alt top de senzație – TOP 50 al vedetelor care impresionează prin… mărimea silicoanelor. (CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

Fie că pozează topless sau preferă decolteuri generoase la evenimentele mondene, vedetele care au decis să își mărească sânii își poartă – cu mândrie feminină nedisimulată – ”podoabele”. Mici, medii sau chiar gigantice, silicoanele frumoaselor din showbiz atrag privirile ca un magnet și trezesc fanteziile tuturor bărbaților. Topul alcătuit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a avut drept criteriu esențial dimensiunea silicoanelor pe care vedetele le-au ales atunci când s-au decis să aducă unele ”îmbunătățiri” propriului trup. (VEZI ȘI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

GALERIA FOTO de astăzi aduce în prim-plan 50 de frumuseți ale României. Le veți descoperi și admira, bineînțeles, printre altele, pe Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Mihaela Rădulescu, Eva Kent sau Simona Sensual. (Cel mai bine platit job din București) Nu vor lipsi de la această ”întâlnire a silicoanelor” nici Andreea Mantea, Andreea Marin sau Antonia. Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Anna Lesko, Vica Blochina și Delia Matache, Anamaria Prodan și Anda Adam au, la rândul lor, ce să arate fanilor. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Nicoleta Luciu, fosta ”campioană” a silicoanelor din România

La un moment dat, Nicoleta Luciu deținuse supremația în ceea ce privește mărimea sânilor siliconați, însă frumoasa brunetă a dorit o micșorare a bustului, pierzând ”coroana”. În schimb, ”onoarea” familiei este salvată de Iuliana, sora Nicoletei, cea care ocupă un loc onorabil în acest TOP 50 al silicoanelor din România. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Unele dintre vedete au apelat la implanturi mamare fiindcă natura nu le-a făcut ”cadou” o pereche impresionantă de sâni naturali. Alte celebrități au dorit, pur și simplu, să își mărească sânii pentru a fi adevărate bombe-sexy care pun bărbații în genunchi și realizează pictoriale erotice. Bineînțeles, au existat și cazuri în care implantul mamar – fiind în trend – a fost încă o modalitate de a ține… pasul cu vremurile moderne. Indiferent de situație, rezultatele au fost și rămân spectaculoase. Iar GALERIA FOTO aflată la distanță de doar un click aduce argumente… ”siliconate” incontestabile. Atenție, urmează fotografii cu puternic impact… vizual! (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI MULATE APARIȚII ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)