Top 40. Ele sunt vedetele cu cei mai provocatori sâni naturali din România!

Publicat: 25/05/2019 | 04:27

Multe vedete au apelat la ”marii maeștri” ai implanturilor mamare, fie din anumite complexe, fie din teribilism sau doar pentru că mersul la estetician devenise, deja, un ”ritual” obligatoriu între celebrități. (Cel mai bine platit job din București) Dar altele au fost privite cu multă blândețe de Mama Natură! Care le-a înzestrat cât pentru restul la un loc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă propune un TOP 40 al divelor din showbiz cu cei mai provocatori sâni naturali, care trezesc fanteziile oricărui mascul!

Când Cel de Sus le-a dat din belșug, nu le-a rămas decât să se bucure de ei. E vorba despre sâni, de sânii naturali pe care orice bărbat îi apreciază. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Și dacă sunt și imenși, atunci pentru norocoasa femeie viața devine, cu siguranță, mult mai frumoasă și mult mai palpitantă. Iar dacă norocul te aruncă prin showbiz, atunci succesul este ca și garantat. (CITEȘTE ȘI: SUPER-TOP 30 VEDETE 2018 ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE)

Andreea Bănică și-a câștigat din plin dreptul de a intra în topul vedetelor cu sâni naturali impozanți

Roxana Vancea, Diana Munteanu, Sânziana Buruiană, în TOP 40

Nu de puține ori, fetele frumoase și, pe deasupra, dotate cu sâni impozanți au avut calea deschisă către pupitrele studiourilor de televiziune, dar, mai ales, către lumea showbiz-ului. Unde aparițiile lor sexy au contat poate la fel de mult ca performanțele profesionale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întocmit un TOP 40 al vedetelor care seamănă invidie cu sânii lor naturali. (VEZI AICI: TOP 30 – CUM S-AU TRANSFORMAT ”SEXY-IEPURAȘII” ROMÂNIEI)

Greu de ales între atâtea frumuseți una și una, dar, cu scuzele de rigoare pentru cine se simte nedreptățită, vă prezentăm clasamentul! Din super-galeria foto nu lipsesc Maria Constantin, Sânziana Buruiană, Roxana Vancea, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Diana Munteanu sau Andreea Esca, alături de fiica ei, Alexia! (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)