Topul vedetelor pe care le-am prins cu înghețata în gură! Cum și-au arătat “abilitățile” Antonia, Daniela Crudu, Ramona Gabor și…

Publicat: 22/03/2020 | 16:30

Atunci când spui ”abilități” te gândești, imediat, la talente mai mult sau mai puțin ascunse, la efervescență profesională, indiferent de domeniul analizat, la capacitatea cuiva de a ieși în evidență, în sensul cel mai bun a cuvântului, de a se poziționa în prim-plan, în așa fel încât să-i impresioneze pe cei din jur. Dacă respectivul sau respectiva are statut de vedetă a showbizului, totul devine cu mult mai incitant, iar exemplele sunt nenumărate. Dar dacă spui ”înghețată” și apoi adaugi… ”abilități” ce rezultă? Bineînțeles, un alt TOP senzațional pe care vi-l prezintă, în exclusivitate – ca de fiecare dată -, doar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România! Le-am prins pe vedete cu înghețata în gură, iar imaginile spun totul. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)

Și la capitolul ”topuri”, vizăm supremația, indiferent de subiectul clasamentului propus spre vizualizare la diferite intervale de timp. Fie că au fost prezentate galerii foto incendiare în care au apărut vedete care s-au luat la trântă cu alcoolul, fie că au fost prezentate cele mai siliconate busturi sau cele mai scurte fustițe din lumea mondenă, impactul a fost, se poate afirma, memorabil. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Cui nu-i place înghețata?

Este vorba, firește, despre o întrebare retorică. Chiar dacă, în contextul actual al pandemiei de coronavirus, ideea de concediu și de răsfăț pe plajă pare doar o utopie, oamenii încearcă să păstreze nu numai distanța socială, ci și optimismul. COVID-19 va fi învins, în cele din urmă, spun cei mai mulți, iar perspectivele însorite – la propriu și la figurat – sunt așteptate cu speranță și nerăbdare. (VEZI ȘI AICI: TOP 10 – CELE MAI SCUNDE VEDETE DIN ROMÂNIA. CÂȚI CENTIMETRI AU ANDREEA ESCA, ANDREEA MANTEA ȘI INNA)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România!, le-a surprins pe divele din showbiz exact în momentele în care și-au demonstrat – e drept că involuntar – abilitățile la capitolul ”înghețată”. Iar imaginile sunt absolut delicioase. Fiecare vedetă are stilul ei, fiecare gustă așa cum se pricepe mai bine și, în ultimă instanță, așa cum îi place. Soare, plajă, căldură, trupuri bine proporționate, forme apetisante. Dacă adaugi înghețata, totul se transformă într-un spectacol vizual care nu trebuie ratat de nimeni. Cum să pierzi un astfel de răsfăț prezentat într-o GALERIE FOTO de excepție? (NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… )

Numai nume ”grele” și guri pofticioase

E de ajuns să arunci doar o singură privire pe acest clasament original și iei contact cu frumusețile showbizului. Și nu oricum, ci în momente dulci în care acestea s-au răsfățat cu o înghețată – sau mai multe -, dar i-au răsfățat și pe privitori. Am mai spus-o: nu te poți numi vedetă dacă nu ești vânată de paparazzi, iar Antonia, Corina, Alina Vidican, Amalia Enache sau Adela Popescu nu puteau să lipsească din top. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Da, în cazul în care s-ar fi declarat împotriva înghețatei, atunci absența lor ar fi fost de înțeles. Și poate că, privind fotografiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România!, și-ar fi reconsiderat atitudinea, în speranța că – într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat – vor prinde, la rândul lor, un loc. Iar obrazul subțire nu se ține numai cu cheltuială, așa cum spune o zicală foarte cunoscută, dar are nevoie și de… înghețată. Spre răcorire și spre delectarea papilelor gustative. Oana Lis, Ramona Gabor și Daniela Crudu au fost și ele vedete pofticioase care s-au ”luptat” cu înghețata, iar imaginile senzaționale vorbesc de la sine. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Anda Adam, Corina, Dana Rogoz, ce vă mai place înghețata!

Divele au dezvoltat, de-a lungul timpului, abilități incontestabile atunci când este adusă în discuție degustarea înghețatei, fiecare dintre ele putând să predea lecții. Stiluri personale inconfundabile, savuroase, adevărate mostre pe care ochiul ghiduș-neiertător al aparatului de fotografiat nu aveam cum să le rateze. Iar GALERIA FOTO a acestui TOP oferă, la fiecare accesare, surprize nebănuite. La întrebarea ”Cum se mănâncă înghețata?”, fiecare vedetă plasată în clasament – rămâne să descoperiți ce poziție a ocupat fiecare – a răspuns prin adevărate ”demonstrații de forță”.

Unele atitudini sunt chiar provocatoare, ar putea spune cineva, există chiar o anumită senzualitate care nu poate fi trecută cu vederea, astfel încât un banal cornet cu înghețată – după ce a ajuns în mâinile unei dive – devine punct de plecare pentru o dulce poveste interpretabilă.  (VEZI ȘI AICI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC)

Imagini incitante, imagini… savuroase

Există sortimente nenumărate de înghețată, așa cum există și oameni care, pur și simplu, nu-și pot refuza această plăcere. Iar frumoasele din showbiz doresc să ne convingă de asta. Valentina Pelinel, Roxana Iliescu, Ana Săpunaru, Xonia sau Laura Cosoi sunt mare amatoare de înghețată, după cum veți observa în GALERIA FOTO EXPLOZIVĂ prezentată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România!

Am fost pe fază, încă o dată, iar rezultatul s-a concretizat într-un alt clasament formidabil. E drept că apariția divelor este, întotdeauna, demnă de a fi semnalată, chiar și atunci când nu și-ar dori asta – și sunt destule situații -, dar combinația cu înghețata degustată a creat imagini incitante. Sunteți la distanță de un click pentru a le vedea, pentru a le admira, pentru a le… savura! (NU RATA: LA ELE SIGUR VA AJUNGE MOȘ CRĂCIUN! TOPUL CELOR MAI… BUNE VEDETE DIN ROMÂNIA ÎN 2019)

Citește și...