Top 30 vedete care citesc la plajă. Ce poziții surprinzătoare ocupă Alina Ceușan, Corina Caragea, Roxana Ionescu ori Gina Pistol

Publicat: 18/07/2020 | 22:36

De-a lungul timpului, CANCAN.RO a realizat diverse topuri cu vedetele din showbiz-ul românesc. Fie că au fost surprinse în ipostaze de infarct sau ”în offside”, am fost mereu cu ochii pe ele. Iar astăzi vă propunem să vă delectați cu un… alt fel de top. Este vorba despre… TOP 30 vedete care citesc la plajă. Au evadat la mare sau la piscinele din Capitală și și-au pus în bagaj și cărțile preferate, demonstrând că pe șezlong și lectura poate fi sexy.

De-a lungul timpului, mai ales în lunile de vară, reprezentantele sexului frumos din showbiz-ul românesc au simțit nevoia să evadeze. Unele vedete au ales să se relaxeze la munte, dar… majoritatea au optat pentru o escapadă la mare sau… la piscinele din Capitală.

Când vara își intră în drepturi, fiecare își dorește un bronz ca-n reviste. Așa că vedetele noastre și-au făcut bagajele și au mers la plajă, să fie ”mângâiate” de razele soarelui. Pe lângă loțiunile și cremele pentru plajă, costumul de baie a fost accesoriul de bază, însă reprezentantele sexului frumos nu au uitat să-și pună și cartea preferată în bagaj.

Formele fără cusur ne-au atras atenția, dar… și cărțile sau publicațiile pe care le citesc vedetele! (CITEȘTE ȘI: TOP 20 SEXY-VEDETE LA DUȘ PE PLAJĂ)

Topul vedetelor care se delectează cu cărți

Din topul de 30 de vedete care citesc nu lipsesc Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Corina Caragea, Andreea Raicu, Alina Pușcaș, Adela Popescu, Sânziana Negru și Andreea Esca. Sunt doar câteva exemple din showbiz.

Iar în galerie pot fi admirate și Marina Dina, Carmen Grebenișan, Raluca Zenga, Giulia Anghelescu, Gina Pistol, Roxana Ionescu.  Le apreciem și le lăudăm obiceiul de a răsfoi cărți interesante. (VEZI ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE)

Gina Pistol, fascinată de cartea pe care o citea

GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care… cu greu lasă cartea din mână. Pe principiul… ai carte, ai parte! (VEZI ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN IPOSTAZE DE INFARCT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.