Bianca Drăgușanu face senzație la Monte Carlo. Ținuta ei de seară a atras toate privirile curioșilor. FOTO

Publicat: 22/08/2020 | 14:27

Aflată la Monte Carlo, Bianca Drăgușanu a atras, încă o dată, privirile curioșilor, în special cei de sex masculin cu ținuta sa de seară.

Vedeta s-a îmbrăcat în ceea ce pare a fi o rochie neagră, înzestrată cum un decolteu amețitor. Mândră nevoie mare de felul cum arată, Bianca a postat imediat imaginea pe Instagram, iar fanii săi au fost extaziați și i-au făcut o mulțime de complimente.

Citește și: Top 40 sexy-vedete „cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu

Imaginea postată de Bianca Drăgușanu

A fost agresată de Alex Bodi??!?!

La puțin timp după ce a divorțat la notar de Alex Bodi, Bianca a decis să se împace, în timp ce se aflau pe litoral. Dar, pare-se că fericirea nu a durat foarte mult

După ce în martie Bianca Drăgușanu dezvăluia că soțul ei a bătut-o, se pare că violența și-a făcut din nou loc în cuplul lor. Acum două săptămâni, Bianca s-a fotografiat cu un decolteu incendiar, însă pe antebrațul său se observă niște vânătăi.

Deși probabil vedeta putea acoperi ușor aceste urme cu ajutorul machiajului, ori a uitat să facă acest lucru, ori nu a dorit. Rămâne de văzut dacă între ea și Bodi a avut loc un alt incident soldat cu violență, la fel ca în trecut.

„Din partea mea a fost iubire”

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc „într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Nu rata: Bianca Drăgușanu, acuzată de fani că își neglijează fetița. Alex Bodi le-a închis gura răutăcioșilor

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.