La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Bianca Drăgușanu și cu cine: „Era un dobitoc”

Publicat: 23/08/2020 | 12:00
La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Bianca Drăgușanu și cu cine: „Era un dobitoc”

Bianca Drăgușanu traversează una dintre cele mai bune perioade din viața sa. S-a împăcat cu Alex Bodi și acum este în vacanță, la Monte Carlo.

Dar, lucrurile nu au stat mereu așa roz pentru vedetă. Se pare că, prima sa experiență sexuală nu a fost tocmai ca în povești. Acum ceva vreme, într-un interviu, Bianca Drăgușanu dădea detalii picante din trecutul ei amoros. A dezvăluit că avea 17 ani când a făcut amor pentru prima oară și că, din păcate, partenerul ei s-a purtat „ca un dobitoc”, așa cum chiar ea a descris.

Citește și: Bianca Drăgușanu face senzație la Monte Carlo. Ținuta ei de seară a atras toate privirile curioșilor | FOTO

„Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu, pentru Tabu.ro.

Ce spun apropiații Biancăi

Apropiați ai vedetei au oferit chiar detalii despre cel care i-a luat virginitatea, un băiat pe care îl descriu ca fiind „frumușel”, dar deloc serios.

„Era un băiat frumușel din Călan, care le aburea pe toate fetele, însă nu rămânea cu niciuna”, explica surse din apropierea vedetei. „Drăgușanu a pus suflet în relația cu el, dar nu merita, era un om pe care îl interesa doar persoana lui! Multe dintre domnișoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamăgite!”

Este Bianca însărcinată??!!??

Bianca Drăgușanu a făcut un gest care i-a făcut pe unii dintre martorii care au văzut-o să creadă că ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Fosta prezentatoare de la Kanal D era însoțită de partenerul ei, Alex Bodi. Cei doi iubiți au copii din relații anterioare: vedeta este mămica unei fetițe pe care o are din mariajul cu Victor Slav, iar controversatul afacerist este tătic a două adolescente superbe.

Vezi și: Top 40 sexy-vedete “cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși astăzi într-un centru comercial din București și, la un moment dat, ei au intrat într-un magazin cu haine pentru bebeluși, relatează spynews.ro. După câteva minute bune petrecute printre rafturi, ei au făcut o alegere și au mers să achite produsul.

Câțiva dintre clienți au recunoscut cuplul și s-au gândit că se pregătesc să devină părinți. La scurt timp după ce au plătit ceea ce au decis să ia, ei au revenit în magazin pentru a lămuri ceva și, ulterior, au părăsit mall-ul.