Laurențiu Reghecampf, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Anamaria Prodan

Publicat: 30/06/2020 | 23:33
Laurențiu Reghecampf, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Anamaria Prodan

După 12 ani de căsătorie, Laurențiu Reghecampf încă mai are secrete legate de relația lor. Antrenorul a făcut recent declarații surprinzătoare despre mariajul cu Anamaria Prodan. 

Chiar dacă subiectul divorțului celor doi a fost prezent de numeroase ori în presă, se pare că lucrurile merg bine în familia Reghecampf. 

„Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit. Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, spunea impresara acum ceva vreme.

„Noi avem totul diferit”

Antrenorul a vorbit, recent, despre viața alături de impresară, atunci când a fost prezent la o emisiune TV. Laurențiu spune că Anamaria nu are nevoie de permisiunea sa în privința carierei, dar că există aspecte pe care le decid de comun acord. 

„Eu s-o las pe Ana?! Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea. Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri”, a mărturisit Reghecampf.

 

Citește și...