FOTO | Anamaria Prodan, într-o ipostază care a stârnit controverse! 

Publicat: 07/09/2020 | 18:12

Anamaria Prodan a stârnit controversă pe internet după ce s-a afișat într-o postură „misterioasă”. Iată cum s-a pozat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Așa cum ne-a obișnuit de ani buni, impresara a decis recent să împărtășească imagini din curtea casei din Dubai. 

Aflată lângă piscină, soția lui Reghecampf s-a lăsat fotografiată pe un șezlong. Imediat, cei din mediul online au sesizat un detaliu și au întrebat-o pe Anamaria în comentarii care este „adevărul”. Astfel, fanii erau curioși să știe dacă vedeta poartă sau nu lenjerie intimă. Din păcate pentru ei, nu au primit un răspuns. 

CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE SPUNE SEXY-IMPRESARA DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: „DE 4 ORI S-A ÎNTÂMPLAT”

La 60 o să arăt și mai bine”

Anamaria Prodan a explicat secretul reușitei, și nu numai la capitolul fotbal, unde este cunoscută drept cel mai aprig agent de jucători. ”Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor. Mass-media te ajută enorm. Imaginea este un lucru foarte important pentru oricine. Pe mine m-a ajutat mult. Am comunicat perfect cu mass-media și mi-am făcut un capital de imagine incredibil în acest fel”, mai spune soția lui Reghecampf.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN A DAT ALARMA PE LITORAL I-A DISPĂRUT GEANTA HERMES MINI DE 30.000 €, PLINĂ CU BANI ȘI ACTE, DAR…

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90 …. că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăznet. La 60 o să arat și mai bine 🙂 deci nu mă retrag”, a declarat Anamaria Prodan.