După reconstituirea în cazul dispariţiei Alexandrei, Gheorghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt

Autor:
Publicat: 16/09/2019 | 20:53
După reconstituirea în cazul dispariţiei Alexandrei, Gheorghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt

După reconstituirea în cazul dispariţiei Alexandrei, Gheorghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt.

Gheorghe Dincă a fost dus luni seara în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt după ce în cursul zilei a participat la reconstituirea organizată de anchetatori la Caracal şi Dobrosloveni în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, fata pe care a recunoscut că a sechestrat-o şi a ucis-o. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAȘ LA CARACAL! CE I-AU FĂCUT OAMENII DE PE STRADĂ LUI GHEORGHE DINCĂ, LA RECONSTITUIREA UCIDERII ALEXANDREI MĂCEȘANU)

Dincă a fost dus luni dimineaţa la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescentă în maşină, la „ocazie”. După oprirea din apropierea liceului, unde pe 24 iulie ar fi lovit-o pe fată, Dincă a fost dus pe digul despre care adolescenta a menţionat în apelul la 112 şi unde ar fi aruncat telefonul fetei. În casa lui Dincă, în timpul reconstituirii, a fost dus şi un manechin din materiale sintetice.

Înainte să intre în propria locuință, monstrul din Caracal a văzut imagini extrem de emoționante, dar care par să nu-l fi mișcat deloc.

”Deşi era huiduit de oameni, deşi tensiunea era maximă, Dincă era extrem de calm. Le arăta poliţiştilor, de parcă le-ar fi povestit un film. După părerea mea, Dincă le povesteşte o lecţie pe care a învăţat-o. Cineva l-a învăţat şi cam bănuim şi cine. Am şi descoperit tot acel balet care s-a făcut cu avocaţii din oficiu, şapte avocaţi, până s-a nimerit cine trebuia (…) Ceea ce s-a făcut astăzi nu aduce nimic nou în ceea ce priveşte ancheta.

Am fi aşteptat cu mare interes să vedem ceea ce se întâmplă la Craiova şi mai ales să arate Dincă traseul pe care l-a urmat în Craiova, traseul pe care a umblat de la mall-ul de unde a cumpărat cartela prepay şi pe unde a mai bântuit prin Craiova, de unde a luat autostopul, cât a făcut autostopul până aici. Continui să susţin ideea că nu Dincă a prins-o pe fată cu telefonul pornit în mână ci că Dincă a fost anunţat de către cineva că fata a sunat la 112”, a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3.