După scandalul începutului de an, ambasadoarea Olandei la Bucureşti a fost luată la ţintă de internauţi: ”Ciocu’ mic, pardon, sfârcu’ mic…” Gestul uluitor pe care l-a făcut

Publicat: 12/01/2018 | 17:33

Pe internet circulă o fotografie în care ar apărea ambasadoarea Olandei la Bucureşti, Stella Ronner, cu sfârcurile la vedere. Internauţii s-au amuzat copios şi chiar pariază că ea este femeia care a petrecut Revelionul cu mai mulţi ”grei” politicieni, dar şi cu oameni de afaceri certaţi cu legea. 

”Aceasta este ambasadoarea Olandei la Bucureşti, Stella Ronner Grubacic, care ne dă lecţii de moralitate şi anticorupţie. Aşa că ciocu mic, pardon, sfârcu mic”, este mesajul care însoţeşte poza.

În fotografie, doamna se întinde la un moment dat, iar sfârcurile aproape că-i ”sparg” bluziţa albă.

Scandalul începutului de an a avut-o în prim plan pe ambasadoarea Olandei, care a petrecut Revelionul alături de Nelu Iordache, om de afaceri condamnat la 6 ani şi 3 luni de închisoare.

Stella Ronner, ambasadoarea Olandei, a ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la hotel Teleferic din Poiana Braşov, alături de personaje autohtone condamnate pentru fapte de corupţie. Unul dintre cei care a stat la masa alături de doamna care trage de urechi românii, acuzând în stânga şi-n dreapta că nu-şi doresc să lupte împotriva corupţiei, a fost Nelu Iordache.

Acesta a fost condamnat la 6 ani şi 3 luni într-un dosar în care este acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şi fraude cu fonduri europene alocate pentru construcţia autostrăzii Nădlac – Arad.

Citește și...