Durere fara margini la mormantul lui Iurie Darie! Vezi ce a facut astazi acolo Anca Pandrea!

Publicat: 08/07/2014 | 16:05

Ziua de 9 noiembrie 2012 a fost una neagra pentru Anca Pandrea, asta deoarece maestrul Iurie Darie si-a dat ultima suflare dupa o lupta grea cu boala. Astazi, ea a venit la capataiul actorului si nu s-a putut opri din plans.

Anca Pandrea merge periodic la mormantul lui Iurie Darie
Anca Pandrea merge periodic la mormantul lui Iurie Darie

Iubita maestrului, Anca Pandrea, a venit astazi la mormantul din cimitirul Sfanta Vineri, unde a petrecut cateva zeci de minute. Ea nu s-a oprit din plans, iar, cum ne-a obisnuit, ea avea pe tricou poza regretatului actor. Se stie ca intre Iurie Darie si Anca Pandrea a fost o dragoste foarte puternica, iar la inmormantarea actorului, ea si-a gasit cu greu puterea sa insoteasca cortegiul funerar spre cimitir.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

In plus, pe drum, a lesinat de mai multe ori si de fiecare data striga, disperata, ca-si doreste sa moara pentru a fi din nou impreuna cu Iura…

Legatura dintre cei doi a trecut in alta dimensiune

In majoritatea interviurilor acordate, Anca Pandrea sustine ca… Iurie Darie este inca langa ea. Actrita povestea ca maestrul ii tine companie, ca vorbeste cu el si chiar o ajuta in situatii critice.

 

Actrita nu s-a putut opri din plans
Actrita nu s-a putut opri din plans

“Cainii au inceput sa latre, din senin, noaptea, pe la trei. M-am si speriat, dormeam. Am crezut ca este cutremur sau ceva de genul asta, ca animalele simt astfel de lucruri. M-am speriat tare, dar m-a linistit Iura al meu. Mi-a spus sa stau linistita, ca va fi totul bine si sa las lucrurile in voia soartei, ca ce va fi va fi. Ma speriasem destul de tare, dar Iura m-a linistit rapid”, a spus Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Actrita a mangaiat crucea lui Iurie Darie
Actrita a mangaiat crucea lui Iurie Darie

CITESTE SI 

Ce se intampla in aceste momente la mormantul lui Iurie Darie in timp ce Anca Pandrea se jura ca locuieste cu el in casa!

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, implineste 68 de ani: “Primul cu care voi inchina un pahar va fi Iura”

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

A murit la 83 de ani

Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012, in resedinta sa din Capitala. Maestrul a suferit o operatie pe creier, iar de atunci el a trecut printr-o adevarata drama. El ajunsese sa ia 28 de medicamente pe zi, iar in urma cu doi ani a stat mai mult internat in spitale decat acasa. (A.S.)
 

Citește și...