Dureros! Din ce cauză a murit bunica Danielei Crudu. Mărturisirile şocante au întristat-o şi mai mult pe fosta asistentă TV

Publicat: 19/01/2018 | 11:58

Bunica Danielei Crudu a murit cu zile! Câţiva apropiaţi vedetei au făcut declaraţii şocante despre cauza morţii femeii, pe care  Cruduţa o iubea enorm. Ea e şocată de vestea primită şi nu-i vine să creadă că bunica sa nu mai este. În plus, Daniela Crudu urma să o viziteze zilele acestea.

Citeşte şi: Daniela Crudu este în doliu! Gestul trist făcut în memoria uneia dintre cele mai importante persoane din viaţa ei

Potrivit unor declaraţii făcute de prieteni de-ai Cruduţei, bunica ei a murit din cauza unor probleme cardiace. Mai trist este că bătrâna ar fi avut şanse să fie în viaţă acum dacă şi-ar fi luat medicamentele prescrise de medici. Apropiaţii Danielei Crudu au mărturisit că bunica refuza să îşi mai ia pastilele pentru inimă şi le ascundea de multe ori.

Potrivit aceloraşi surse, fosta asistentă TV a văzut-o ultima dată pe bunica ei săptămâna trecută. Nu mai era un secret că cele două aveau o relaţie extrem de apropiată. Femeia o aştepta zilele acestea pe Cruduţa în vizită. Acum… Daniela Crudu se pregăteşte să o conducă pe ultimul drum.

 

Citește și...