E alertă în familia Băsescu! Iubitul cârciumar al Elenei e cam falit

Publicat: 21/02/2018 | 23:24

Mezina lui Traian Băsescu, Elena, a anunțat de curând că visul ei de a avea al treilea copil se va împlini peste trei luni. EBA trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Cătălin ”Tomată”. În familia fostului președinte al României s-a decretat, însă, ”starea de alertă” pentru că ”ginerele” lui Băsescu nu este un om de afaceri atât de prosper cum toți s-ar fi așteptat. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că iubitul Elenei are ceva probleme cu business-urile, ba chiar că… îl cam paște falimentul!

Ocupația lui Cătălin ”Tomată” Gheorghe este cea de… cârciumar, chiar dacă activitatea sa nu se găsește sub acest nume în nomenclatorul meseriilor din România. Afacerile i-au mers binișor, cel puțin până de curând, căci iubitul Elenei Băsescu, în vârstă de 25 de ani, deține un pub pe Calea Victoriei, în buricul târgului, prin urmare are vad bun. Firma care îl administrează , Tomcat Comserv, controlată de ”Tomată” are, însă, o situație dezastruoasă în evidențele fiscului. În afară de această companie, Cătălin mai deține 33% dintr-o societate, ”La Ciorbărie SRL” și, în urmă cu câteva săptămâni, a devenit administrator în firma ”Luna Pizzeria SRL” semn că vrea să se extindă, de data aceasta în Băneasa!

Firma principală a lui Tomata prezintă ”risc mare de faliment”
Firma principală a lui Tomata prezintă ”risc foarte mare de faliment”

(VEZI ȘI: Elena Băsescu a confirmat sarcina: „În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi”)

Firma-mamă este, însă, un dezastru, mai ales că un furnizor l-a chemat pe „Tomată” la tribunal pentru marfa neplătită! Magistrații Judecătoriei Arad l-au obligat pe iubitul Elenei Băsescu să plătească contravaloarea mărfii livrate și neachitate, la care se adaugă și penalități de întârziere!

„Tomată” e cam…falit

Că falimentul bate la ușa iubitului Elenei Băsescu o știu însă și autoritățile, pentru că documentele contabile arată că nu stă deloc pe roze. O analiză financiară arată că firma care se ocupă de pub-ul de pe Calea Victoriei, aparținând lui Tomată, are ”risc foarte mare” de intrare în insolvență, pentru că a încheiat anul 2016 cu o pierdere de 15.666 lei, înregistrând o cifră de afaceri în valoare de 354.671 RON! Asta înseamnă că, cel puțin pe hârtie, falimentul bate la ușa ”ginerelui” lui Traian Băsescu! (VEZI ȘI: Elena Basescu a slabit enorm! Cum a ajuns să arate fiica fostului președinte al României la 37 de ani)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...