E cea mai dezinhibată soţie de fotbalist! A dansat pe masa în ”cârca” Elenei Udrea!

Publicat: 09/05/2017 | 11:59

Vlăduţ Munteanu şi soţia lui, Andreea, împreună cu mai mulţi prieteni, au petrecut corespunzător de 1 Mai, ca toată lumea bună, la Loft Mamaia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini cu bruneta Andreea, complet dezinhibată, dansând pe masă, în "cârca" Elenei Udrea. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Andreea a venit cu mare chef de distracţie la LOFT Mamaia şi a dat frâu liber mişcărilor de dans. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o în timp ce dansa pe masă, în imediata apropiere a Elenei Udrea, care profita şi ea de muzica bună, degustând un vin roşu şi dansând din şold. (VEZI AICI imaginile cu frumoasa ex-deputată şi iubitul ei)

Fost manechin, Andreea a renunţat la carieră şi s-a dedicat familiei. Are împreună cu fostul internaţional român doi băieţi. Deşi în momentul când Vlăduţ Munteanu a cunoscut-o avea un corp de invidiat, iar tinerele domnişoare ar fi dat orice să arate ca ea, lucrurile s-au mai schimbat pe ici, pe colo, de când s-a măritat.  Asta nu o împiedică, însă, pe Andreea să se distreze fără pic de inhibiţii. (VEZI AICI ŞI „CAMPIOANA” DE LA LOFT: A BĂUT…)

Citește și...