E de nerecunoscut! Transformarea socanta a unei cantarete celebre. Voia sa slabeasca 10 kg, cantarul o contrazice

Publicat: 09/09/2015 | 00:42
E de nerecunoscut! Transformarea socanta a unei cantarete celebre. Voia sa slabeasca 10 kg, cantarul o contrazice

“Adio dieta, am verigheta”, spun versurile unei melodii interpretate de Carmen Serban si iubitul ei, Giani Tocila. Cantecul pare inspirat chiar din experientele culinare ale cantaretei, dupa formele tot mai rotunjoare.

Carmen Serban

 

 

Carmen Serban n-a avut niciodata formele unui manechin dar, in ultimii ani, pare ca vrea sa atinga greutatea necesara ca sa poata concura la Miss XXL. Odata cu trecerea anilor, kilogramele s-au lipit de trupul canteretei Carmen Serban si par ca se simt bine in pielea artistei. Mai ales cand aceasta le intretine la restaurante, nicidecum la sala de fitness.

 

Carmen Serban

 

Mananca la pachet

Artista a fost fotografiata la iesirea unui restaurant chinezesc, in compania iubitului, Giani Tocila, si a unei doamne misterioase. Pesemne, cei trei au servit pranzul intr-un loc in care caloriile infulecate pot fi considerate “light”. Conform pungutei din mana iubitului cantaretei e posibil ca acesta sa se fi gandit si la gustarea dintre mese a artistei, luandu-i la pachet „chinezariile”.

 

Carmen Serban

 

Carmen Serban


Si-a asortat unghiile cu parul

La cei 44 de ani, tinuta cantaretei e aparent una tinereasca, similara cu a domnissoarelor care merg la sala de fitness. Numarul hainelor purtate ii scot cantaretei in evidenta formele bine rotunjite. Ba mai mult, banateanca si-a asortat culoarea unghiilor cu cea a parului. Chiar si asa, pentru iubitul ei mult mai tanar pare sa conteze doar sufletul cantaretei, nu felul in care arata. Cei doi se mandresc chiar cu o melodie sugestiva: “adio dieta, am verigheta”.

 

Carmen Serban

“Vreau sa slabesc 10 kilograme. Nu o sa ma infometez, dar o sa o iau treptat”, declara, in urma cu doi ani, Carmen Serban.

CITESTE SI: 

Carmen Serban e doar o umbra a divei de altadata! Kilogramele in plus i-au invadat corpul, iar cariera i-a luat-o rau la vale

E sarac, dar bun la pat! Carmen Serban a marturisit in premiera motivul pentru care e indragostita lulea de “cocoselul” ei, Giani

M.D.

Citește și...