E hotărât! Fostul fotbalist al Stelei emigrează în America, iar noi am obţinut declaraţii în premieră!

Publicat: 08/10/2017 | 00:00

Iulian Apostol a decis să plece definitiv din România şi să se stabilească în Statele Unite. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce planuri şi-a făcut fostul fotbalist, care, de-a lungul carierei, a trecut pe la Steaua şi Rapid. (VEZI AICI: E decis să meargă în instanţă! Scenă halucinantă dezvăluită de un fost stelist. Milionarul a răbufnit când i-a văzut soţia: ”Eşti o ţărancă proastă! Dispari de aici...”)

La începutul anului, Iulian Apostol a fost suspus unei intervenţii chirurgicale extrem de complicate la coloana vertebrală. A trecut, din fericire, cu bine peste acel moment şi acum se află în perioada de recuperare. “Am avut o tumoare benignă, dar lucrurile decurg normal în acest moment. Fac exerciţii, trag tare pentru a fi din nou ca la început. Sunt optimist, mă bucur că am trecut peste acele clipe. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a protejat”, a spus Iulian Apostol pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

De-a lungul carierei, mijlocaşul a jucat pentru doi dintre granzii din Capitală, Steaua şi Rapid. A agăţat ghetele în cui în urmă cu patru ani şi s-a dedicat afacerilor. Şi-a deschis o academie de fotbal tocmai peste Ocean. “Suntem implicaţi trei români şi un american. Avem un proiect în SUA, deţinem două echipe, în Utah şi Wyoming. Dorim să ne extindem pe toată suprafaţa din America. Mă voi concentra total pe acest business”, a spus Iulian Apostol. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. CANCAN.ro dezvăluie cel mai mare scandal din istoria Ligii I. Patronul milionar i-a ţepuit pe fotbaliştii campioanei! Jucătorii şi-au pierdut deja casele, banii din conturi şi…)

Apostol: „Mă voi stabili în America”

Şi cum distanţa dintre România şi America este considerabilă, fostul fotbalist al Stelei a hotărât să emigreze în SUA, informaţie pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o prezintă în exclusivitate. “Mai stau puţin în ţară să-mi revin cu sănătatea din toate punctele de vedere, după care voi pleca în Statele Unite ale Americii. Definitiv! Mă voi stabili acolo pentru a fi mai aproape de proiectul cu academiile de fotbal. Am decis să fac acest pas pentru că aşa este cel mai bine”, a spus Iulian Apostol.

El se luptă în SUA cu alt român, Laurenţiu Reghecampf. După ce s-a despărţit de Al Hilal, tehnicianul şi-a deschis o academie de fotbal în America, destinată copiilor şi juniorilor. „Reghecampf Soccer Academy” are două sedii, în Las Vegas şi Henderson. (CITEŞTE ŞI: Pe ce a “spart” milioanele de euro primite de la arabi! Filmări-bombă cu Reghe în SUA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...