E însărcinată! O vedetă din showbiz a ţinut sarcina secretă şi mai are doar o lună şi jumătate până la soroc! Despre cine este vorba!

Publicat: 04/12/2017 | 23:37

Fostul iubit al Andreei Bălan, Keo, este în culmea fericirii, pentru că Misty, iubita lui, este însărcinată. Mai mult decât atât, cuplul a ţinut fericitul eveniment secret, astfel că abia acum s-a aflat că solista mai are o lună şi jumătate până ce va naşte!

Keo şi Alexandra, cum se numeşte în realitate Misty, au vorbit de multe ori despre un copil, care i-ar face să se simtă mai impliniţi, şi iată că minunea s-a produs!

Sunt prezenta la toate evenimentele importante din viata lui, el din viata mea. Ne dorim un copil, este adevarat, dar nu stiu acum daca se va intampla peste un an, peste doi, sau peste zece! Nu ne programam lucrurile acestea. Avem foarte multe proiecte, ne dorim sa le ducem la bun sfarsit, dar nu ne vedem in viitor fara o familie si fara copii. Ma bucur de viata pe care o am si de tot ce Dumnezeu mi-a dat. Sunt o persoana foarte fericita si foarte pozitiva”, spunea cântăreaţa.

Cel mai probabil Misty va naşte în Elveţia, unde a locuit multă vreme Keo, arată wowbiz.ro

Citește și...