CANCAN.RO LIVE de la nunta ANULUI în lumea manelelor! Imagini LIVE de la nunta lui Sorinel Copilul de Aur cu Alina! Mireasa a început pregătirile pentru momentul cel mare ---> https://goo.gl/1dpsJS Felicitări! Casă de piatră! <3

Posted by Cancan.ro on Tuesday, 12 September 2017

A sosit ziua cea mare pentru Sorinel Copilul de Aur şi mama fetiţei lui, Alina. După ce luni s-au căsătorit civil, astăzi, marţi, au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată imagini LIVE de la nunta manelistului.
 

UPDATE 16:35 Fericiul eveniment a fost sărbătorit şi în stradă. Rude şi prieteni ai lui Sorinel Copilul de Aur şi ai miresei sale, Alina, s-au adunat pentru a ciocni un pahar cu mirii.

Sorinel Copilul de Aur a închiriat şi o limuzină pentru această zi specială din viaţa lui.

UPDATE - 12:43 Alina a fost machiată de make-up artistul Adrian Pescariu şi a profitat de moment pentru a povesti despre ziua în care a devenit soţia lui Sorinel în faţa ofiţerului de la Starea Civilă: "El este un caracter mai puternic, dar în ziua aceea a avut foarte mari emoţii. Eu nu am avut aproape deloc", a mărturisit Alina.

Cei doi au ales să se căsătorească chiar în ziua în care naşul lor, Dan Bursuc, sărbătoreşte 10 ani de căsătorie cu soţia lui. Evenimentul se anunţă a fi unul fastuos, iar de distracţia invitaţilor se vor ocupa nume sonore din industria muzicală autohtonă precum Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling şi big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.

Manelistul este un tătic dedicat familiei, care profită de fiecare minut liber pentru a şi-l petrece alături de fiica lui, Ana Maria Florance.  Micuţa a venit pe lume la jumătatea lunii aprilie şi este bucuria părinţilor ei.

Citeste despre:sorinel copilul de aur s-a insurat, sorinel copilul de aur nunta, imagini live de la nunta lui sorinel copilul de aur


Share On Facebook