E oficial! KATE HUDSON este noua iubită a lui BRAD PITT! Chiar mama ei a confirmat zvonul

Publicat: 13/02/2017 | 18:26

Brad Pitt şi-a refăcut viaţa după ce s-a despărţit de Angelina Jolie, cu care are împreună şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi. Actriţa a fost cea care a intentat divorţ, ea şi-a motivat gestul prin faptul că este nemulţumită de modul în care Brad Pitt îi educă pe copiii lor.

Brad Pitt s-a cuplat oficial cu Kate Hudson, iar mama acesteia a confirmat oficial relaţia celor doi.
Brad Pitt s-a cuplat oficial cu Kate Hudson, iar mama acesteia a confirmat oficial relaţia celor doi.

Ultimele bârfe susţineau că Brad Pitt, recent despărţit de frumoasa Angelina Jolie, şi-a găsit consolarea în braţele unei alte actriţe, Kate Hudson. Brad Pitt şi Kate Hudson nu s-au afişat împreună dar se pare că au plecat cu aceeaşi maşină de la Globurile de Aur, ceremonie care a avut loc recent în Statele Unite ale Americii. iată că zvonurile se confirmă, după ce ziarul spaniol ABC a anunţat că Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, a confirmat totul: „Brad şi Kate sunt foarte uniţi în ultimul timp şi relaţia lor este foarte romantică. Ei se pregătesc să anunţe oficial, dar momentan preferă să nu dea declaraţii presei”.

Angelina Jolie s-a refugiat în braţele lui Jared Leto, vechiul ei prieten.
Angelina Jolie s-a refugiat în braţele lui Jared Leto, vechiul ei prieten.

Mai mult decât atât, şi Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa alături de rockerul Jared Leto, solistul trupei 30 Seconds to Mars şi actor, cel care i-a fost alături ca prieten bun de peste un deceniu, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Se pare că acesta a consolat-o după ce a anunţat oficial divorţul iar prietenia lor s-a transformat într-o poveste de iubire.

Citește și...