E oficial! Producătorii de la Antena 1 au spus data în care începe cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii

Publicat: 07/04/2019 | 10:51

Așteptarea fanilor “Temptation Island – Insula Iubirii” a luat sfârșit!  Producătorii de la Antena 1 au spus data în care începe cel de-al cincilea sezon “Insula Iubirii”, prezentat de sigur de Radu Vâlcan. Anul acesta show-ul extraordinar este martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite în cazul acestui test de cuplu!

Citește și: Veste-bombă înainte de începerea noului sezon de la “Insula Iubirii”! Una dintre cele mai sexy ispite a făcut anunțul oficial

“Insula Iubirii”, sezonul 5 va începe pe 22 aprilie

Emisiunea “Temptation Island – Insula Iubirii”, ajunsă la cel de-al cincilea sezon, va avea premiera pe 22 aprilie. La doar cinci zile de la încheierea filmãrilor pentru cel de-al patrulea sezon, “Insula Iubirii” a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își testeze relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele au pornit la drum convinși că iubirea lor va triumfa.

Citește și: Sorana Darclee, adevărul despre relația cu Andi, de la “Insula Iubirii”. “Suntem…”

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, “Insula Iubirii” este însă martorul unei situații unice în istoria sa și nemaiîntâlnite pentru ochiul vigilent al testului care credea că le-a văzut pe toate! N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda! Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,

În cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

Citește și...