E pe bune! Alexandra Stan a batut-o pe Jennifer Lopez! Totul s-a intamplat in Japonia si…

Publicat: 25/02/2015 | 13:23
E pe bune! Alexandra Stan a batut-o pe Jennifer Lopez! Totul s-a intamplat in Japonia si…

Alexandra Stan este una din cele mai apreciate cantarete de la noi, insa blonda are mare succes si in afara tarii. Cel mai bun exemplu este Japonia, acolo unde artista a reusit sa o surclaseze in topuri pe Jennifer Lopez sau Shakira.

Inca din ziua aparitiei melodiilor“Cherry Pop” şi “Dance”, Alexandra s-a poziţionat pe primul loc in topurile din tara Soarelui Rasare. Astfel, la sfarsitul anului trecut s-a facut un clasament al celor mai difuzate piese pe radio, iar Alexandra Stan a ocupat primul loc.

jennifer lopez

Ea a reusit  astfel sa surclaseze artisti precum Jennifer Lopez, Pharrell, Ariana Grande, Pitbull sau Shakira.

Si-a suparat fanii!
 

Alexandra Stan

Cantareata are peste trei milioane de fani vituali, motiv pentru care este foarte activa pe pagina ei de Facebook. Posteaza fotografii e in diferite ipostaze, imagini sexy sau din concerte, iar prietenii ei isi dau cu parerea si comenteaza. Numai ca recent, Alexandra Stan a postat o fotografie, fanii au inceput sa-i faca complimente si sa-i spuna ce bine arata, insa ea nu le-a raspuns. Nici nu le-a multumit! Motiv pentru care unii dintre acestia au luat foc. “Niciodata nu ne raspunzi. De ce?”, au intrebat-o suparati.
 

Citește și...