E printre puţinele vedete TV care n-au pozat goale, însă am filmat-o la plajă! ”Blonda de la ştiri” ne-a arătat TOT: silicoane şi posterior de milioane!

Publicat: 30/08/2016 | 00:22

Pe Crina Abrudan (38 de ani) o ştie toată lumea de când prezenta ştirile sportive. Acum vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu mai acordă importanţă modului în care arată. Chiar dacă e printre puţinele vedete TV care n-au pozat goale, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe ’’blonda de la ştiri’’, între timp ea a devenit şatenă,  la mare, într-o formă de invidiat.

Aflată la mare împreună cu mai mulţi prieteni, printre care şi iubitul ei, dar şi animalul lor de companie, se pare că vedetei îi prieşte de când nu mai este activă în showbiz-ul autohton, la cei 38 de ani pe care îi are, Crina apare în nişte ipostaze foarte sexy şi se poate lăuda cu corp bine proporţionat, reuşind să atragă privirile tuturor celor de la plajă.  Silicoanele, dar şi posteriorul fostei stiriste au făcut senzaţie pe litoralul românesc. Fosta prezentatoare are ritualurile ei prin care reuşeşte să se menţină atât de bine, dar sportul nu se află printre acestea, după cum a spus chiar ea la un moment dat.

Crina Abrudan a făcut senzaţie la plajă cu silioconele, dar şi cu posteriorul ei.
Crina Abrudan a făcut senzaţie la plajă cu silioconele, dar şi cu posteriorul ei.

Nu fac sport! Mi-e ruşine cu faptul că  nu pot să răspund altfel la întrebarea aceasta. Multă lume mă întreabă dacă fac sport, dacă alerg, mă întreba cineva zilele trecute dacă nu vreau să merg să alerg la maraton. Din păcate, din punctul ăsta de vedere sunt foarte leneşă. Nu reuşesc să mă mobilizez să merg să fac sport, nu am răbdare. Dacă mă pui să alerg în parc sau pe bandă sau să fac exerciţii la sală, nu am răbdare. Dacă mă pui acasă la treburile casnice, nu am nicio problemă, acolo nu mi-e lene„, declara vedeta.

A renunţat la viaţa de vedetă pentru el

Îndrăgostită lulea, Crina a renunţat la viaţa de vedetă pentru a fi alături de bărbatul ce îl consideră iubirea vieţii sale şi care crede că o să trăiască fericită până când moartea îi va despărţi. S-au certat, s-au despărţit şi s-au împăcat de multe ori. Aceasta este relaţia dintre Crina Abrudan şi sportivul Gabi Popescu. Amorezii au mai bine de opt ani de relaţie şi au trecut cu brio peste toate obstacolele care au apărut de-a lungul timpului.