Ea a fost prima aparitie exotica din showbiz-ul romanesc! Cum arata acum “Fefe” Fernandes!

Publicat: 04/06/2015 | 21:52

In anii de dupa Revolutia din 1989, Florina Fernandes, alintata de apropiati “Fefe”, facea furori in showbiz-ul romanesc.

Florina Fernandes a fost prima aparitie exotica din showbiz-ul romanesc. Modelul ciocolatiu a facut furori la prezentarile de moda si pe micile ecrane in anii ’90.

Era extrem de frumoasa si avea forme care atingeau perfectiunea. Pielea ca abanosul si parul ei foarte lung si cret nu faceau decat sa completeze superb imaginea Florinei Fernandes, alintata “Fefe” de apropiati.

Florina Fernandes a renuntat la televiziune si s-a dedicat familiei
Florina Fernandes a renuntat la televiziune si s-a dedicat familiei

Colega cu Andreea Raicu

 

Florina Fernandes a fost, in anii de dupa Revolutia din 1989, unul dintre cele mai aprecuate manechine care colaborau cu designerul Janine. Florina Fernandes nu s-a bucurat de succes doar pe podiumurile de prezentare, ci si in calitate de prezentatoare pe micile ecrane.

Florina Fernandes si Andreea Raicu au facut echipa perfecta in trecut
Florina Fernandes si Andreea Raicu au facut echipa perfecta in trecut

Ea a moderat, alaturi de Andreea Raicu, emisiunea “ProFashion”, de la Pro TV. In anul 2002, Florina Fernandes a prezentat sterile matinale la acelasi post de televiziune.

Florina Fernandes este una dintre cele mai sexy brunete din Romania
Florina Fernandes este una dintre cele mai sexy brunete din Romania

 

CITESTE SI:

Florina Fernandes asteapta al doilea copil!

O mai tineti minte pe Fernandes, fosta stirista si colega a Andreei Raicu? N-ati mai recunoaste-o daca ati vedea-o pe strada!

Nu mai e ce a fost

Florina Fernandes s-a retras din lumina reflectoarelor la inceputul anilor 2000.

Este casatorita cu omul de afaceri Mihai Cociasu, cu care are doi copii: Matei si Maia. Se dedica vietii de familie si are o agentie de casting si productie publicitara. Anii si-au pus amprenta si asupra Florinei Fernandes.

Florina Fernandes
Florina Fernandes

Nu mai are prospetimea de altadata si nici formele de vis din urma cu ani. Silueta ei este departe de cea de pe vremea cand era model, iar look-ul ei a avut si el de suferit. Insa, ramane aceeasi persoana plina de viata ca in vremurile de altadata.

(D.A.)
 

Citește și...