O fetiţă de numai 6 ani ne va reprezenta ţara la una dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe. Sara Buzdun este singura româncă selectată să participe la ediţia de anul acesta a competiei Little Miss World. Ea va urca pe scenă pe 24 septembrie, alături de alţi copii din 46 de ţări, cu vârste cuprinse între 5-14 ani. Concursul are loc în oraşul Salonic, din Grecia.  

Micuţa are pregătite 11 rochii pentru competiţie. Mama ei, Cătălina Buzdun, susţine că micuţa participă la concursuri de frumuseţe de la vârsta fragedă de 3 ani şi că este deja un model în toată regula.

Sunt 7 zile de competiţii, în care va face lucruri diferite: conferinţă de presă, foto shooting în aer liber şi studio. Sara nu face decât ceea ce-şi doreşte. Nu este epuizată, e un copil cu multă energie. Când am simţit că e prea mult, am scos-o de la dansuri sportive. În rest, are un program de copil normal, se uită la tv şi se joacă”, a povestit Cătălina Buzdun, la Pro Tv.

Sara a pozat pentru diferite campanii, iar în timpul liber face balet, dans moder şi canto. A participat la numeroase competiţii şi are casa plină de diplome şi cupe. Sara Buzdun este model la agenţia Mood Management Milano. A pozat în reclame pentru D&G clone şi Reebok. De asemenea, micuţa Sara a prezentat pentru designerii români Răzvan Ciobanu, Maria Simion, Amba Desing etc.

Angie Voicu

Citeste despre:sara buzdun, little miss world, cea mai frumoasa fetita, cea mai frumoasa fetita din romania, sara buzdugan little miss world, concurs frumusete


Share On Facebook