Ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari la Milano: “Era o mâncătoare de bani şi de bărbaţi”

Publicat: 16/01/2019 | 08:20

În urmă cu câteva zile, Cornel Dinu a dezvăluit în Gazeta Sporturilor că fostul dinamovist Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de euro la Milano, în 1999, cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. Mai mult decât atât, paranghelia a durat două zile și a fost filmată de „SISDE”, mai susține Cornel Dinu.

Cine este femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari la Milano

Răzvan Milca, un ziarist român stabilit de peste 20 de ani la Milano, care se semnează cu pseudonimul Dominique Antognoni, a dat şi mai multe detalii despre poveste. Capitolul Cristi Borcea şi cei 100.000 de dolari cheltuiţi cu o fostă cunoştinţă a lui Ruud Gullit. În 1999, Borcea era foarte tânăr şi se afla la prima plecare în străinătate, era clar că nu avea multe posibilităţi financiare, la acea vreme suma reprezenta imens de mult pentru România. Se vedea că este foarte stingher într-un oraş precum Milano. Ceva zvonuri au fost, persoana despre care vorbeşte Cornel Dinu se numeşte Cristina Pensa, căsătorită cu atacantul olandez din 1994 pînă în 1997, a scris ziaristul în Gazeta sporturilor.

Era cunoscută ca fiind o mâncătoare de bani şi de bărbaţi. Fost model, devenise faimoasă pentru legătura cu Ayrton Senna în prima parte a anilor 1990. Dacă pilotul putea să cheltuiască pentru ea o sumă atât de mare, Borcea, în 1999, în mod sigur nu! Probabil Cristi a inventat mai totul, pentru a părea bărbat. Greu de crezut, dacă nu imposibil, că fosta doamnă Gullit ar fi reuşit într-o singură zi să îl cunoască pe tânărul Borcea şi să îl şi convingă să cheltuiască atât de mult. Proveneau din două lumi absolut diverse, lumi care în 1999 nu se puteau întâlni în niciun mod”, a concluzionat ziaristul.

Citește și...