Ea e noua iubita a lui Fulgy!? Ce decolteu obraznic are bruneta: „A fost o noapte de distracţie”

Publicat: 30/11/2017 | 14:49

Ina, fosta logodnică a lui Fulgy, a devenit istorie. Băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani pare că iubeşte din nou. În această după-amiază, el a făcut publică o poză cu o tânără focoasă despre care mulţi sunt de părere că e noua lui iubită. Sute de like-uri a strâns imaginea în care cei doi sunt îmbrăţişaţi.

Înainte să urce pe o reţea de socializare fotografia, Fulgy a pus o inimă albastră peste chipul tinerei. Gestul său e considerat de mulţi ca fiind dorinţa lui de a o păstra doar pentru el pe noua iubită. Imaginea cu „bomba”-sexy a fost însoţită de mai multe emoticoane cu pupici şi mesajul: „A fost o noapte de distracţie”. Tânăra brunetă, pe care băiatul Clejanilor o ţine strâns de mijloc e îmbrăcată în negru din cap până în picioare şi are un decolteu tare obraznic.

În urmă cu mai bine de o lună, Fulgy declara că nu e implicat în nicio relaţie, însă iubirea are puterea de a schimba totul în câteva clipe.

„Consider că sunt la vârsta la care trec de la adolescenţă la maturitate. Realizez pe zi ce trece că sunt cu familia. Eu nu am nicio iubita, nu am nicio relaţie. Am foarte mulţi prieteni în schimb”, a declarat Fulgy într-o emisiune TV la începutul lunii trecute.

Citește și...