Ea e prostituata care a șocat autoritățile: ”Fac un job precum doctorii sau asistentele!” Aleargă după clienți cu duba

Publicat: 20/04/2020 | 10:56
Ea e prostituata care a șocat autoritățile: ”Fac un job precum doctorii sau asistentele!” Aleargă după clienți cu duba

Dama de companie nu are niciun sentiment de vinovăție că încalcă regulile izolării! Spune că face o muncă așa cum se întâmplă cu medicii ori asistentele medicale. (Citește și: Scandal uriaș în Săcele! Bărbat strivit cu mașina, bătaie cu bâte și lopeți… VIDEO)

Kirie Redfield este prostituata căreia nu-i este frică de coronavirus, dar care a pus autoritățile pe jar, scrie Mirror. Susține că locul ei de muncă este la fel de vital precum cele din cadrul sistemului sanitar.

Ea merge cu camioneta perin diverse zone ale țării și oferă plăceri intime pentru suna de 30 de lire sterline. A reușit chiar un mic record, 7 clienți în mai puțin de o oră, lângă un cunoscut parc. (Nu rata: Un clujean a scos boxele pe balcon și a dat muzica la maximum! Vecinii au reacționat, dar nici prin cap nu-ți trece ce au făcut polițiștii

A făcut oferta pe un site de adulți

Bruneta și-a lansat oferta pe un site web pentru adulți: sex neprotejat – 30 de lire sterline pentru 15 minute.

Vezi aici: Scandal cât casa la Balotești! Au intrat în scara blocului și … ”L-au omorât, l-au omorât!” VIDEO

„Bărbații au nevoie de asta, știți”, a fost răspunsul ei atunci când o publicație a chestionat-o. Ea nu s-a arătat deloc deranjată de faptul că Marea Britanie se află în plină pandemie de coronavirus. ”Trebuie să-mi fac munca, o muncă la fel ca a medicilor și a asistentelor”, a spus ea.

Kirie are 30 de ani și a anunțat că va face un tur de forță în mai multe orașe din Yorkshire săptămâna aceasta, inclusive în Barnsley, Doncaster, Rotherham și Wakefield.

Află aici: Vești tulburătoare din Statele Unite: bilanț negru al morților de COVID-19!

Duminică, trecătorii au văzut-o Kirie sosind într-o autoutilitară Citroën Relay, lângă stadionul lui Barnsley FC, unde așteptau mai mulți bărbați.