Ea este femeia pe care BRIGITTE o acuză că i-a spart casa! Cancan.ro are imagini în exclusivitate de la întâlnirile secrete dintre ILIE NĂSTASE şi confidenta sa!

Publicat: 12/08/2016 | 00:00

Cu toate că nimeni nu se aştepta ca Brigitte Sfăt să anunţe că divorţează de fostul mare tenismen, Ilie Năstase, problemele dintre cei doi nu sunt însă atât de recente. De multe ori cei doi s-au ciondănit în public sau în declaraţii, iar Brigitte a mărturisit chiar că atunci când s-a căsătorit cu Ilie ştia că acesta a avut întotdeauna mare succes la femei, dar că a avut încredere că vor reuşi să construiască o familie frumoasă.

Amândoi sunt firi vulcanice şi independente, însă au lucrat în echipă pentru ca mariajul lor să funcţioneze, mai ales că atât Brigitte, cât şi Ilie, au copii din relaţiile anterioare. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu a făcut diferenţa între aceştia, iar în afaceri au rămas separaţi, în pofida vocilor răutăcioase care susţineau că Brigitte a văzut doar un sprijin financiar în soţul ei. Cu toate acestea, bruneta nu doar că a anunţat separarea de Ilie Năstase, dar a mai şi trimis un mesaj dur pentru o femeie misterioasă, pe care o acuză voalat că i-ar fi distrus căsnicia.

Ilie Năstase a venit în prima zi la Cici
Ilie Năstase a venit în prima zi la Cici „călare” pe motor.

„Mi-e silă de curvele de Bucureşti care stau la pescuit falşi milionari de carton şi de prieteni binevoitori care încearcă să >’‘, a scris Brigitte Năstase pe contul ei de Facobook. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum, în exclusivitate, toate detaliile despre femeia misterioasă, numită Cici, cea care a devenit confidenta lui Ilie Năstase, dar şi imagini de la întâlnirile secrete dintre Ilie şi aceasta. Problemele din cuplul Ilie-Brigitte au fost constante, însă s-au acutizat înainte ca bruneta să afle că este suspectă de cancer, iar în perioada în care relaţia celor doi a început să se răcească tot mai mult, Ilie Năstase şi-a găsit liniştea în discuţiile purtate pe ascuns cu blonda Cici, cea pe care a început să o şi viziteze acasă, în momentele în care problemele de acasă îl împovărau prea mult.

CANCAN.ro l-a filmat pe Ilie Năstase în două zile consecutive, atunci când acesta a mers la casa confidentei sale. Dacă în prima zi, fostul tenismen a ales ca mijloc de transport motocicleta cu care se plimbase întâi în parc, alături de fiica sa, în cea de-a doua zi, Ilie a venit cu automobilul, acoperindu-şi chipul cu o pereche de ochelari. Cici părea să ştie de venirea acestuia şi s-a comportat ca o femeie deja obişnuită cu prezenţa acestuia, având grijă să se aranjeze înainte, deşi a rămas îmbrăcată în haine de casă, destul de sexy. Vizita lui Ilie Năstase a durat destul de mult, iar acesta părea să fie la fel de obişnuit cu vizitele la casa blondinei, deoarece a şi adus un pachet la sosire.

În acel moment, soţia sa încă nu aflase de posibilitatea de a avea cancer, însă, cel mai probabil, veştile dure i-au îndepărtat şi mai mult, în loc să le sudeze relaţia. Nu doar admiratorii celor doi au fost luaţi prin surprindere de anunţ, ci şi… Ilie Năstase, care susţine că nu avea habar despre ce urma să facă Brigitte. ”Eu nu am pe nimeni. Am fost la restaurant cu finul meu, prietena lui şi o prietenă de-a acesteia. (…) Brigitte nu m-a anunţat nimic. Dacă ea s-a supărat, întrebaţi-o pe ea de ce”, a declarat vizibil afectat, Ilie Năstase, fără să mai dea alte detalii. La câteva ore după ce Ilie Năstase a afirmat oficial că nu ştie ce a determinat-o pe Brigitte să facă anunţul divorţului, iată că soţia lui a adus alte clarificări, în mod public, părând că renunţă la relaţie.

”Deci de fapt este aşa: Eu sunt în concediu cu familia în Italia şi astăzi am văzut un articol (…) în care Ilie era cu o blondă la un restaurant din Bucureşti ( Braserie). Caut să aflu exact adevărul, dacă e aşa cum se insinuează, şi Ilie şi domnişoara au o relaţie, eu mă retrag… Nu depind, nu am copii cu el, nu l-am inşelat niciodată, iar situaţia sănătăţii nu îmi permite să mă enervez. Şi chiar poate mă ajutaţi să aflu cine e blonda?”, a scris Brigitte pe contul ei de Facebook.

(Georgiana Laciu)

Citește și...