Eduard Irimia a dat lovitura la Hollywood cu ”fabrica de vedete”!

Publicat: 03/06/2018 | 14:27

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, este românul care a reuşit, în peste zece ani de muncă, să ducă numele României în aproape toate colţurile lumii prin intermediul sportului de contact şi al sportivilor de top. Acum, acesta a dat lovitura și în domeniul entertainmentului! Și nu oriunde, ci la Hollywood!

Promoterul Eduard Irimia a avut un fler fantastic nu doar în alegerea sportivilor de performanță, ci și în alegerea unor artiști români care acum strălucesc la Hollywood sau se pregătesc să dea marea lovitură în topurile de muzică de peste Ocean.

Totul a plecat în timpul unei gale, când Irimia l-a reperat în Germania pe Florian Muntean, fost practicant de sporturi de contact, un sportiv care cocheta cu modellingul. A realizat că are potențial foarte mare și l-a propus pentru câteva castinguri pentru filme de acțiune. Și, într-un final, a fost ales să filmeze cu Stallone, în Philadelphia, pentru filmul Creed 2. Românul va avea rolul principal!

De asemenea, pe 10 iunie, Sabina Lisievici, o altă româncă foarte talentată, va juca într-o producție de mare potențial, în California, denumit „I am not for sale”, tot prin proiectul înființat de Eduard Irimia.

Acest rebranding a lui Eduard Irimia este de mare succes pe plan sportiv, muzical, dar și în îndustria cinematografiei. Datorită influenței pe care o are cu multe case de producție din Statele Unite, acesta a reușit să negocieze o colaborare între cântăreața Francisca Dulceanu și Snoop Dogg.

Artista va lansa până la sfârșitul acestei luni o melodie cu C-Tru, un alt artist care rupe topurile peste Ocean.

Aceste proiect a lui Eduard Irimia, pe care îl numește acum ”Fabrica de vedete”, are în plan lansări spectaculoase, dar anunță publicul larg că din toamnă va deschide o școală de muzică și o școală de film care va propulsa marile talente direct peste Ocean.

Citește și...