Ei sunt primii concurenţi eliminaţi de la Asia Express!

Publicat: 14/02/2018 | 08:00

Au început deja eliminările la Asia Express! 14 vedete au încercat să dea tot ce-i mai bun în timpul probelor contra-cronomentru, iar după doar două ediţie au plecat acasă primii 2 concurenţi. Fraţii Moroşanu şi Marian Drăgulescu şi soţia sa au fost ultimele echipe care au ajuns la destinaţia dată de Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Odată ajunşi la destinaţie, concurenţii au fost obligaţi să mănânce balut, un n ou fertiliza, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert şi consumat în coajă. Echipa care a ieşit prima din Asia Express a fost cea formată din Marian Drăgulescu şi soţia sa, Corina. Cei doi au avut neşansa să fie nominalizaţi sub semnul dragonului roşu, care elimină concurenţii din competiţie.

Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul Asia Express oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Au mai rămas şase echipe care se luptă să câştige.

Citește și...