El este Leonardo DiCaprio de România! Artistul a slăbit 40 de kilograme într-un timp record

Publicat: 08/05/2017 | 11:09

Mai bine de 20 de ani, Ionuţ Fulea şi-a obişnuit fanii cu statura sa impozantă, însă ultima sa apariţie pe scenă i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, la propriu. Bărbatul a suferit o transformare fizică incredibilă. În doar nouă luni, artistul cu voce de bariton, originar din Sebeş, a slăbit nici mai mult nici mai puţin de 41 de kilograme. Vara trecută avea 126 de kilograme, iar acum acul cântarului indică doar 85.

,,Nu mi-am propus să slăbesc, a fost o întâmplare. Am plecat de 64 mărime la costum şi am ajuns la 50, aveam 126 kilogram, iar acum am 85 kilograme. Prima persoană care mi-a zis că semăn cu Leonardo DiCaprio a fost Irina Loghin, acum vreo 15-20 de ani. Poate într-o zi ne vom întâlni, poate aude şi el că în România are un frate‘’, a declarat Ionuţ Fulea.

Ionuţ Fulea a slăbit 41 de kilograme într-un timp record.
Ionuţ Fulea a slăbit 41 de kilograme într-un timp record.

Artistul din zona Ardealului a fost nevoit să renunţe la vechiul costum popular şi să-şi facă altul pe noile măsuri. ”Iniţial l-am modificat, însă am hotărât apoi să-mi fac unul nou. Am schimbat toată garderoba şi probabil o să o mai schimb, pentru că îmi doresc să ajung la greutatea de acum 20 de ani, adică 80 de kilograme”, a conchis artistul de muzică populară. 

Citește și...