El este motivul ascuns pentru care sotia a divortat de Mihai Albu! Afla totul despre amantul milionar al doamnei “Loulou”

Publicat: 24/01/2014 | 15:14

La sfarsitul lui februarie 2013, si-au anuntat divortul, marturisind ca nu se mai inteleg, dar ca inca se iubesc! Intre timp, creatorul de incaltaminte Mihai Albu si sotia lui au incercat sa-si salveze casnicia. Au trait insa intr-o mare minciuna!

Cu toate ca, de la divort incoace, au petrecut impreuna atat Pastele din 2013, cat si ultimul Craciun, cei doi si-au compromis defintiv sansele de a mai fi o familie alaturi de fetita lor, Mikaela (4 ani). CANCAN.RO dezvaluie, in exclusivitate, si adevaratul motiv pentru care sotii Albu au decis in urma cu un an sa puna punct mariajului lor, dar si de ce tentativa de impacare a esuat.

Sotii Albu au trait in ultimul an intr-o mare minciuna
Sotii Albu au trait in ultimul an intr-o mare minciuna

Ambii soti au ascuns pana acum faptul ca mama adoptiva a gainii “Loulou” a avut, in paralel cu mariajul ei, o relatie cu un influent om de afaceri, care, de dragul ei, ar fi renuntat la propria casnicie. Afaceristul  i-a intrat la inima sotiei lui Mihai Albu, in toamna lui 2012.

Doamna
Doamna „Loulou” a motivat public divortul de Mihai prin faptul ca nu s-ar mai intelege cu acesta, evitand sa spuna adevarul

Treptat, sentimentele ei pentru amantul milionar s-au consolidat, asa incat aceasta a hotarat, dupa cateva luni de amantlac, sa se separe de designerul de incaltaminte.
____________________________________________________

CITESTE SI

Sarbatorile i-au adus impreuna! Dovada clara ca Mihai Albu si fosta nevasta s-au impacat! Uite cat de indragostiti par

Se impaca de sarbatori si se recasatoresc anul viitor? Iulia si Mihai Albu petrec Craciunul impreuna si nu doar de dragul fetitei
____________________________________________________

Potrivit surselor noastre, dupa divort, fosta doamna Albu a avut insa parte de o surpriza neplacuta. Relatia inceputa cu afaceristul a intrat in colaps, astfel ca ea s-a intors la Mihai parand ca este dispusa sa reia relatia cu acesta. Totul a fost insa un foc de paie, intrucat de la ultimul Craciun si pana azi lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Omul de afaceri a reaparut in viata fostei sotii a lui Mihai Albu, iar paparazzii nostri au obtinut si dovada de netagaduit a acestei relatii tinute ascunsa pana azi!  La ora actuala, milionarul  detine mai multe afaceri in Bucuresti, printre care si un service auto de lux, si este proprietarul unei colectii impresionate de masini scumpe.

Adrian Nicolae

 

Citește și...